Nederlandse Vloeren Centrale

Nederlandse Vloeren Centrale beoordelingen (399)

• Review door Sabine, Voorschoten
    Beoordeeld op 21 jul 2014
    laminaat vloer leggen
    Betrouwbaar snel en kwaliteit.
  • Review door Anne, Katwijk
    Beoordeeld op 11 jul 2014
    laminaat leggen
    Wij zijn tevreden over het resultaat! De heren waren snel, goed en denken mee!
  • Review door Gietema
    Beoordeeld op 14 jun 2014

Schuren Beste Ab, Enkele dagen geleden heeft u met een collega onze vloer opnieuw geschuurd. Inmiddels is hij opgedroogd en staan de meubels er weer op. Wij kunnen u zeggen dat de vloer nu alsnog tot onze volle tevredenheid is geschuurd en geolied. Het ziet er veel beter uit dan na de eerste keer. Wij hebben het zeer op prijs gesteld dat u de moeite heeft genomen om onze vloer kosteloos opnieuw te behandelen. Graag zouden wij deze nazorg ook kenbaar willen maken op Werkspot, echter omdat de opdracht gesloten is, lijkt dit niet meer te kunnen. Na onze eerdere kritiek op het werk van ......... zou het wel zo netjes zijn als wij nu laten zien dat wij wel tevreden zijn. Is alles ook weer goed gekomen met de auto? Vriendelijke groet, Arnoud Gietema

De NVC is twee keer bij ons geweest. De eerste keer kwam iemand die het schuurwerk goed deed, maar onduidelijkheid over of de convectorputten nu wel of niet meegenomen moesten worden resulteerde in een half afgewerkt resultaat hierover. Daarnaast was de olie-afwerking niet naar wens. Nadat wij dit hadden aangegeven bij de NVC, kwam Ab met een collega (naam weet ik helaas niet meer) dit kosteloos oplossen. Wij waren er zelf vanuit gegaan dat de convectorput onderdeel was van de opdracht, maar de NVC niet. Hadden we dus betere afspraken over moeten maken. Ab deed niet moeilijk en nam de convectorput mee bij het herstellen, want zoals die erbij lag vond Ab ook dat dat niet kon. Een klein uur later was de klus geklaard en nu wel tot onze tevredenheid. De vloer kan weer een tijdje mee! We kunnen zeggen jammer dat het in twee keer moest, maar wij zijn blij dat het uiteindelijk goed is gekomen, en daar gaat het uiteindelijk om. Voor nazorg kan ik helaas geen cijfer geven, maar dat zou een 10 worden. Bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Barendrecht
    Beoordeeld op 7 jun 2014
    vloer schuren en oliën
    Houten vloer laten schuren en in de olie laten zetten door de Nederlandse Vloeren Centrale. Harde werkers, aardige mannen en de vloer is mooi geworden. En ze zijn heel scherp in prijs.
  • Review door Erik, Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 2 jun 2014
    Laminaat leggen - 70 m2
    Goede vaklui, prima afstemming over de opdracht en flexibel inzetbaar, bedankt!
  • Review door Jan, Leidschendam
    Beoordeeld op 29 mei 2014
    Laminaat vloer leggen dit weekend!!
    Vakmannen die zeer netjes in één dag een appartement van Laminaat hebben voorzien. Zeker aan te bevelen. Komen afspraken geheel na!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 27 mei 2014
    Laminaat leggen 72 m2
    Jongens hebben zeer hard gewerkt. Ben erg blij dat ze op kort termijn de vloer hebben gelegd, ook de plinten zijn mooi afgewerkt. Goed gedaan voor een betaalbare prijs! Ben niet meer van plan om te verhuizen, maar anders zou ik ze weer de vloer laten leggen!
    Beoordeeld op 17 apr 2014
    Laminaatvloer leggen
    Leggen laminaatvloer 50m2, ondervloer (meegenomen door NVC) en plakplinten (ook meegenomen door NVC). Kwamen op tijd, makkelijk afspraak te plannen, in een dag gelegd, ziet er netjes uit; ook in de hoekjes! Na 2 maanden gebruik te maken van de vloer nog steeds zeer tevreden!
  • Review door K., Bussum
    Beoordeeld op 30 mrt 2014
    Laminaatlegger gevraagd
    Zeer goed! Netjes, professioneel en vriendelijke service.