Nederlandse Vloeren Centrale

Nederlandse Vloeren Centrale beoordelingen (399)

• Review door Gerard, Wormer
    Beoordeeld op 25 mei 2015
    vloer schuren en in olie
    Vloer laten schuren en in olie laten zetten. Niets dan lof over het uiteindelijke resultaat, waarbij we goed geadviseerd werden over de te kiezen kleur.
    (Bewerkt op 26 mei 2015)

Hartelijk dank voor uw opdracht en veel woongenot toegewenst. Mvgr NVC

Reactie geplaatst 26 mei 2015
  • Review door Elianne, Leiden
    Beoordeeld op 17 mei 2015
  • Review door Maarten, Amsterdam
    Beoordeeld op 7 mei 2015
    Lamelparket leggen
    Ab en zijn mannen hebben goed werk geleverd. De vloer zit er superstrak in. Het eindresultaat mag er zijn. Alles is verlopen zoals afgesproken. Hij heeft een hele nette prijs aangeboden voor het geleverde werk. In 4 dagen was de volledige vloer gelegd. Ab houdt je goed op de hoogte van de voortgang. Hij is ook erg flexibel ingesteld. Last minute moest de vloer nog geolied worden en dat was geen enkel probleem.
  • Review door Saskia, Alkmaar
    Beoordeeld op 6 mei 2015
    Schuren en lakken eiken parketvloer, circa 52 m2
    Zeer tevreden met de uitgevoerde opdracht. Door omstandigheden konden de mannen pas in de loop van de middag aan de slag. Ze hebben vervolgens doorgewerkt tot ver in de avond om de klus toch volgens planning af te krijgen. Mooi resultaat en heel blij met de service.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwegein
    Beoordeeld op 5 mei 2015
    Laminaat + ondervloer + hoge plinten leggen
    Zeer vriendelijke mannen van nvc die hard werken! Ondanks dat er een spoedgeval bij een andere klant was zijn ze tot 's avonds doorgegaan om de klus te klaren! Dit bedrijf is aan iedereen aan te bevelen en denken zeer goed mee!
  • Review door Elena, Hoofddorp
    Beoordeeld op 29 apr 2015
    laminaat leggen
    We hadden een noodsituatie omdat we vrijdag vinden verhuizen en maandag de persoon die de laminaat moest leggen voor de dag zelf afgezegd had. Dus ik was heel blij met hun snelle reactie - maandag gebeld, dinsdag eind van de dag was de vloer klaar. Heel netjes afgewerkt dus zeker aan te bevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit 's-Gravendeel
    Beoordeeld op 20 apr 2015
    Onbehandelde vloer behandelen
    Zeer professioneel bedrijf. Prettige en nette mensen die doen wat ze beloven. Duidelijke communicatie: afspraak is afspraak. Kennis van zaken en prettig in de omgang. Ik kan de NVC aanbevelen aan andere mensen.
  • Review door Martin, Nieuwegein
    Beoordeeld op 17 apr 2015
    Laminaat leggen op begane grond en 1e verdieping, 110 m2
    Hier word je nou blij van! Fatsoenlijke prijs, duidelijke afspraken, harde werkers en een fantastisch resultaat. Ab en zijn twee geweldige collega's hebben in één dag op de begane grond en de hele eerste verdieping laminaat gelegd, afgeplint en gekit. Ook de convectorputten zijn keurig van een aluminium profiel voorzien, zij het tegen een (bescheiden) meerprijs. Deze mannen doen wat ze beloven, werken keurig, komen zelf met ideeën en zijn ook nog aardig en beleefd. Een feest om ze bij ons aan het werk gehad te hebben!
  • Review door Jouri, Apeldoorn
    Beoordeeld op 30 mrt 2015
    Plaatsen +/-130m2 laminaat in Apeldoorn
    Heel goed! De afspraak was snel en gemakkelijk gemaakt. s'ochtends hebben we een ronde door het huis gemaakt om te kijken wat onze specifieke wensen waren, hier werd ook goed meegedacht door de NVC. De 130m2 laminaat lag er binnen 5 uur in en was zeer goed gelegd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bosch en Duin
    Beoordeeld op 29 mrt 2015
    Parket schuren en lakken
    Dit zijn echte vakmannen die weten waar ze het over hebben. Mijn hardhouten vloer zag er niet meer uit. Deze mannen hebben de vloer geschuurd en gelakt. Ze gebruiken erg goede materialen en de lak is ook top. Harde en krasbestendige lak en toch onzichtbaar, waardoor de originele kleuring van het hout behouden is gebleven. Ik heb ook vooraf keurig advies gekregen en ze kwamen netjes hun afspraken na. Zeker aan te bevelen.