Nederlandse Vloeren Centrale

Nederlandse Vloeren Centrale beoordelingen (399)

• Review door Jenneke, Amsterdam
    Beoordeeld op 1 aug 2015
    Massief eiken houten vloer die bol staat afzagen en printen opnieuw...
    De Nederlandse Vloeren Centrale heeft deze klus heel professioneel en snel voor ons uitgevoerd. Onze complimenten ook voor Ab Leakat voor zijn deskundigheid. Een absolute aanrader voor als een houten vloer aangepast moet worden.
  • Review door Elsbeth, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 jul 2015
    Laminaat vloer leggen 48m2
    Goede ervaring met de Nederlandse Vloeren Central: -Vlotte communicatie via de mail. -Vloer is netjes gelegd, ook rondom de hoekjes. -Vakman was flexibel, bouwplaats bleek niet schoon te zijn bij start werkzaamheden, maar vakman was bereid zelf e.e.a op te ruimen
  • Review door Helen, Lelystad
    Beoordeeld op 17 jul 2015
    Laminaat + (plak)plinten leggen
    Afgelopen woensdag kwam NVC laminaat leggen in mijn tussenwoning ( 65m2 ). Door ziekte duurde de klus 2 dagen i.p.v 1 dag, dit wel na prettig overleg. Ook tijdens het leggen van de vloer vond er steeds prettig overleg plaats. Vakkundig werd ik geïnformeerd over de afwerking van de vloer/plinten. Ik kan nu genieten van een prachtig gelegde en mooi afgewerkte laminaatvloer. Super gedaan, bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorhout
    Beoordeeld op 6 jul 2015
    Laminaatvloer leggen 2215AL
    Op vrijdag 5 juni stond vakman Maarten op de stoep om het laminaat op de gehele benedenverdieping te leggen. Om half vier was de klus geklaard. Hij heeft keurig gewerkt en wij zijn zeer tevreden over de manier waarop deze klus uitgevoerd is. Een strakke keurig afgewerkte laminaatvloer! Top!
    Beoordeeld op 24 jun 2015
    Laminaat leggen in nieuwbouwhuis incl plinten
    kwamen met 4 mensen. in 1 dag laminaat en MDF plinten in mijn hele huis (3 etages). was echt top. mijn advies: inhuren!
  • Review door Jasper, Utrecht
    Beoordeeld op 23 jun 2015
    100m2 laminaat leggen
    Prima en snel gelegd. Ze waren wat verlaat door overmacht maar keurig op de hoogte gehouden. Daarna keurig en vakkundig gelegd.
  • Review door Lex, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 jun 2015
    Laminaat leggen door gehele woning (woning uit 2008)
    De heren hebben echt prachtig werk geleverd en waren zeer flexibel. Ik kan NVC aan iedereen aanraden. De heren waren heel flexibel, er bleek a: meer werk te zijn dan van te voren door ons aangegeven, toch hebben ze alles in 1 dag afgemaakt, ondanks dat ze pas om 20:00uur 's avonds klaar waren. b: ipv in het weekend moesten wij (ivm schilder) onze afspraak verhuizen naar de dinsdag, dit hebben ze voor ons geregeld! Echt heel fijn, want de volgende dag moest er al verhuisd worden. Dus de flexibiliteit wordt zeer gewaardeerd door ons. Ze kwamen met 3 man sterk en waren allemaal zeer professioneel. Eerst hebben ze onze wensen duidelijk besproken en vervolgens zijn ze aan de slag gegaan. De vloer ligt er echt heel erg strak in, plinten zijn perfect afgewerkt ook bij de deurposten! We moesten nog twee extra strips hebben voor de trap, dit hebben ze op dezelfde dag geregeld voor ons. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden! Heel erg bedankt mannen!
  • Review door Carola, Haarlem
    Beoordeeld op 2 jun 2015
    Beoordeeld op 30 mei 2015
    Houten vloer plaatsen - Amsterdam
    Erg goed werk geleverd. We hebben last minute een afspraak kunnen maken voor de klus op een zaterdag. Zij kwamen met drie mannen de vloer leggen. Dit was in snel tempo klaar (1 dag), en ziet er super uit! Ze zijn erg flexibel, denken mee, en geven goed advies. Ontzettend bedankt!
  • Review door Daniel, Utrecht
    Beoordeeld op 27 mei 2015
    Hele woning laminaat leggen
    Vloer is keurig gelegd door NVC. Onregelmatigheden werden snel en flexibel opgelost. Vriendelijke prijs voor de werkzaamheden, kortom: absoluut een aanrader!