Montagebedrijf R. Hoogendoorn

Montagebedrijf R. Hoogendoorn beoordelingen (218)

• Review door Nance, Rotterdam
    Beoordeeld op 22 aug 2011
    ikea keuken
    Rob voert de werkzaamheden snel. Hij geeft goede adviezen en daarbij hanteert hij een goede prijs/kwaliteit verhouding. Mijn keuken is heel mooi geworden. Het verschil is dan ook groot met wat ik de nazorg noem, waar nog aan gewerkt moet worden. Ik heb veel moeten mailen, bellen en sms-en voordat ik offertes en nota's voor de werkzaamheden heb ontvangen, die ik nodig heb voor mijn bouwdepot. Ik wacht nu nog op een laatste nota. Daarbij moet er nog een laatste aanpassing aan de keuken worden gedaan. Ik vind dit echt zonde, zonder dit had ik Rob en zijn partner echt minimaal een 8 voor alles gegeven.
  • Review door Onno, Hoofddorp
    Beoordeeld op 19 aug 2011
    Aanleggen elektra tbv nieuwe keuken
    Uiteindelijk hebben we alle benodigde voorbereidende werkzaamheden (elektra, leidingwerk, stucwerk, cv, aftegelen) voor onze nieuwe keuken door Rob laten uitvoeren. We zijn erg tevreden over het resultaat. Communicatie verliep prima, als er iets niet helemaal in orde was werd het door Rob altijd weer snel en netjes opgelost. Duurde wel lang voor ik de factuur kreeg :P
  • Review door Hafiz, Rotterdam
    Beoordeeld op 12 aug 2011
    Leidingen toevoegen en verlengen volgens leiding schema
    Zeer professioneel! Zeer vriendelijk! Echte vakmannen! Het leidingwerk is netjes uitgevoerd. Dit was door de vorige vakman niet netjes gedaan en niet afgemaakt. Rob en zijn collega hebben mij hiermee goed geholpen
  • Review door Karen, Rotterdam
    Beoordeeld op 29 jul 2011
    voorbereiden plaatsen keuken
    Aardige mannen, harde werkers.
    Beoordeeld op 27 jul 2011
  • Review door Jeroen, Den Haag
    Beoordeeld op 25 jul 2011
    IKEA-keuken plaatsen in L-vorm
    Erg flexible en snelle plaatsing van keuken.
  • Review door marielle, Hoofddorp
    Beoordeeld op 2 jul 2011
    IKEA Keuken plaatsen
    Stipt op tijd en in een dag de keuken geplaatst, snel werkend team en als je maar zorgt dat er koffie is, komt alles goed!
  • Review door Wilco, Amstelveen
    Beoordeeld op 26 jun 2011
    Keuken, leidingen, stuken, afvoergat afzuiger, vloer
    Rob heeft ons fantastisch geholpen met al het werk in de keuken, de elektriciteit omgelegd, groepen toegevoegd, de muren (laten) stuccen én de tegelvloer gelegd. Hij was duidelijk in de communicatie en, zoals je van een vakman verwacht, dacht mee over mogelijke oplossingen. De volgende keer bellen we Rob absoluut weer op!
  • Review door Petra, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 15 jun 2011
    Keuken plaatsen
    We zijn helemaal blij met de keuken. Hij ziet er mooi en strak uit. Voor extra werk (zoals de afvoer ontstoppen, extra stopcontact plaatsen, tegelen, radiator omhangen e.d. ) draaide Rob zijn handen niet om. Dank je wel voor je goede werk!!!!