Montage Man

Montage Man beoordelingen (110)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Baarn
    Beoordeeld op 7 okt 2022
    Gordijnrails ophangen: 8 rails
    Gui is een professionele, nette vakman! Ik ben erg blij met zijn hulp. Alles hangt netjes en hij is heel voorzichtig met bijvoorbeeld meubels die even aan de kant moeten. Ik zou hem een volgende keer zeker weer vragen.
  • Review door Johnny, Amersfoort
    Beoordeeld op 8 sep 2022
    Gordijnrails ophangen: 4 rails
    1 woord: fantastisch. Vriendelijk en een echte professional. De klus is perfect uitgevoerd. Bedankt montageman!
  • Review door Marcel P.H. van Elven, Zaandijk
    Beoordeeld op 9 aug 2022
    Gordijnrails ophangen: 4 rails
    vriendelijke man die gemotiveerd zijn werk doet. Daar hij alleen was had hij mijn hulp nodig met de stofzuiger ivm boren in plafond.

Beste heer van Elven, We voelen ons gevleid met uw review. Echter betreft het een ander bedrijf die de montage werkzaamheden bij u heeft verricht. Wij boren stofvrij door een geïntegreerde afzuiging in onze boormachines. Mochten we u toch ooit van dienst kunnen zijn dan vernemen wij het graag. M.v.g Gui

Reactie geplaatst 9 aug 2022
  • Review door Djirnie, Muiden
    Beoordeeld op 3 aug 2022
    Gordijnrails ophangen: 4 rails & 13 plissé in glaslat
    Gui heeft erg goed werk verricht. Het is hele aardige en betrouwbare man. We zijn super blij met de ‘normale gordijnen’ & de plissé gordijnen die hij in onze aluminium kozijnen heeft gemonteerd. 1 van de bezorgde gordijn rails was krom. Gui stelde voor om nog even een uurtje terug te komen een week later om het laatste gordijn op te hangen. Dat viel onder de afgesproken prijs. Erg netjes! Super tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Laren
    Beoordeeld op 18 jul 2022
    Gordijnrails ophangen: 2 rails
    Goede en snelle service en prettige communicatie. Meedenkend. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Beslist een aanrader!
  • Review door Youri, Amsterdam
    Beoordeeld op 8 jun 2022
    Gordijnrails ophangen: 2 rails
    Vriendelijke meneer die goed de dingen uitlegt en het is te merken dat Guillermo een vakman is die ervaring heeft. En een afspraak maken was snel gedaan.
  • Review door Wing, Amsterdam
    Beoordeeld op 31 mei 2022
    Gordijnrails ophangen: 11 rails
    Erg netjes in zijn werk neemt z’n tijd ervoor. Zeker een aanrader!
  • Review door Jonna, Utrecht
    Beoordeeld op 27 mei 2022
    Gordijnrails ophangen: 2 rails met bocht
    Superfijne ervaring. Gui was helder en vriendelijk in de communicatie en heeft topwerk geleverd (gordijnrails + bocht). Prijs-kwaliteitverhouding goed. Absoluut aan te raden!
  • Review door Vishwanath, IJsselstein
    Beoordeeld op 10 mei 2022
    Gordijnrails ophangen: 1 rail
    Professional, timely and good service. Bit expensive but no complaints. Recommended