Molenkamp | ICT - Beveiliging - Installatie

Molenkamp | ICT - Beveiliging - Installatie beoordelingen (171)

• Review door milton, Amsterdam
    Beoordeeld op 29 nov 2018
    internetkabel trekken
    Na vele verwoede pogingen, moest Robert het helaas opgeven. De leiding waarin ik een kabel getrokken wilde hebben, wilde niet meewerken. Hij is zelfs nog een keer terug geweest met een ander gereedschap, maar het wilde niet lukken. Bij zijn vertrek mocht ik hem niet betalen, want "no cure-no pay". Ik voelde me bezwaard maar hij zei, dat hij zo werkt. Erg netjes en duidelijke communicatie. Hij weet waar hij het over heeft en dat is prettig. Ik heb zijn advies opgevolgd en een Ubiquiti Multi room wifi aangeschaft. Niet mijn eerste keuze, maar uiteindelijk opgelost. Kortom, echt een zeer professionele vakman die je graag in huis haalt. Nogmaals mijn dank !
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Borculo
    Beoordeeld op 27 nov 2018
    Kabel Trekken Plafond
    Fantastische service. Duidelijke communicatie, werkt netjes. Voor vertrek een smsje met de tekst dat hij onderweg is. SUPER!
  • Review door Aa, Beuningen
    Beoordeeld op 20 nov 2018
    Vervangen coax kabel voor utp kabel
    Zeer goede ervaring met M-ICT. Duidelijke offerte met perfecte uitvoering. Ook heel prettig contact. Dit bedrijf is een aanrader.
    Beoordeeld op 20 nov 2018
    Camera zetten
    De camera was binnen een uur geplaatst. Doordat hij de eerste keer geen juiste stroomkabel bij zich had, is hij voor de tweede keer zonder extra voorrijkosten langsgekomen om de klus te klaren. De camera werkt perfect en ik ben tevreden naar prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader.
  • Review door E.P., Hoofddorp
    Beoordeeld op 10 nov 2018
    Coax kabel trekken
    Meteen in huis halen deze heer! Wat 2 anderen niet lukte, heeft hij voor elkaar gekregen. Coax kabel door muurbuis getrokken en nieuwe wcd geplaatst. Rustig en serieus, goede communicatie. Ben er blij mee dat het gelukt is!
  • Review door F. Uffen, Almere
    Beoordeeld op 7 nov 2018
    coax kabel aanleggen
    Zeer goede ervaring, alles werkt naar behoren. Robert heeft kabels doorgetrokken en ook nog alle Ziggo apparatuur aangesloten. Heel fijn.
  • Review door majnane@hotmail.com, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 okt 2018
    Netwerkkabel
    Robert kwam voordat hij met de klus startte eerst langs om na te gaan wat er precies moest gebeuren. De 2e keer heeft Robert de internetkabel naar boven doorgetrokken, heeft tv-kastje voorzien van een update en is pas vetrokken nadat alles werkte. Echt een aanrader!!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam
    Beoordeeld op 19 sep 2018
    SPOED!! Alarmsysteem loskoppelen
    Ik had een klein spoedklusje, maar dat was dankzij Robert snel opgelost. Dezelfde middag stond hij voor de deur. Snel en netjes de klus geklaard en ook even mee gedacht over een ander issue. Top!!
  • Review door Jurgen, Rotterdam
    Beoordeeld op 14 sep 2018
    WiFi netwerk aanleggen
    Goede ervaring met Robert gehad. Hij heeft op ons kantoor (in oud pand) een wifi netwerk aangelegd over drie verdiepingen heen, deels gebruik makend van bestaande infrastructuur. Hij heeft de access points mooi opgehangen en weggewerkt en ons een stabiel, snel netwerk gegeven. Fijn in de omgang