Mk dakonderhoud

Mk dakonderhoud beoordelingen (200)

• Review door Jeroen, Sittard
    Beoordeeld op 31 jul 2024
    Verwijderen vogelnest onder dakpannen
    Vanwege vogelnest onder de dakpannen, zijn ainti-ongedierte profielen gemonteerd aan de achterzijde van de woning, is er pur-schuim bijgespoten daar waar isolatiemateriaal was verdwenen en is aan de zijkant onder een rij van 16 dakpannen dicht gesmeerd zodat vogels daar niet meer onder de dakpannen kunnen kruipen. De klus was binnen een uur uitgevoerd en de rekening is €1.600 wat natuurlijk erg duur is voor één uur werk. Dit voelt niet goed. Ik zou niet meer voor dit bedrijf kiezen in de toekomst.
  • Review door Serdar, Oosterhout
    Beoordeeld op 25 jul 2024
    Dak of dakgoot repareren: Dak, Dakgoten; Reparaties
    De medewerkers van MK Dakonderhoud hebben op professionele wijze de vogelnestjes op ons dak verwijderd en de gaten gedicht. Daarnaast hebben ze extra vogelwering geplaatst om te voorkomen dat vogels in de toekomst weer nesten kunnen maken.
  • Review door E de Vos, Halsteren
    Beoordeeld op 23 jul 2024
    Dak reparatie
    Prima vakmannen Het dak van de bijkeuken was goed lek, het was spoed en ze waren er ook als afgesproken Dankjewel voor jullie razend snelle dienstverlening
  • Review door Sebastiaan (Bas), Heerlen
    Beoordeeld op 15 jul 2024
    dakgoot repareren: lasnaad
    Prima mannen die goed werk leveren, netjes advies geven en gezellig een kopje koffie blijvend drinken!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 7 jul 2024
    Dak of dakgoot repareren: 2 m²; Dak; Regulier onderhoud
    We hadden een spoedklus bij onze schoorsteen en dak. De reparatie is dezelfde ochtend nog uitgevoerd. Nieuw lood aangebracht en de nokvorsten opnieuw vastgezet. Wij zijn heel tevreden en blij dat ze zo snel komen. Fijne mensen om mee samen te werken.