Mio Elektro

Mio Elektro beoordelingen (101)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 10 nov 2020
    Schakelaars of stopcontacten: Installeren, Controleren
    De opdracht bestond uit verplaatsen en ombouwen van opbouw- naar inboustopcontacten. Daarnaast maken van extra stopcontacten. Ophangen van een aantal lampen. Mio Elektro heeft het werk goed uitgevoerd. Hij was op korte termijn beschikbaar en de klus was binnen redelijke tijd uitgevoerd. Ik heb wel de indruk dat Mio Elektro (te) veel werk aanneemt, waardoor afspraken soms niet gehaald worden of een aantal uren verschuiven. Geeft goede suggesties en denkt mee over de opdracht.
  • Review door Anne, Deil
    Beoordeeld op 4 nov 2020
    Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; Verplaatsen
    Mio Elektro communiceert snel, vriendelijk en zeer adequaat. De klus was binnen 24 uur geklaard voor een alleszins redelijke prijs. Alle lof. We zijn zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beuningen
    Beoordeeld op 31 okt 2020
    Schakelaars of stopcontacten: Installeren, Verplaatsen
    Aangezien heel NL aan het klussen geslagen is door de corona crisis, waren we sceptisch om een goede elektricien te vinden. Last minute bedachten we dat we in onze nieuwe woning tóch graag extra stopcontacten én de huidige wilden laten verlagen op de gehele 1e verdieping. Op donderdag de klus op werkspot gezet, vrijdag kwam hij kijken en zaterdag om half 6 was alles klaar! Vriendelijke man, werkt hard en vond het geen probleem nog wat extra werkzaamheden te verrichten. Ik zou hem zeker aanbevelen. Bedankt!
  • Review door Marius, Wadenoijen
    Beoordeeld op 31 okt 2020
    Groepenkast installeren of vervangen: 8 groepen; Groepenkast instal...
    Nieuwe groepenkast geïnstalleerd. Netjes op de afgesproken dag was hij er. Klus was snel geklaard. Nog niet in gebruik genomen dus kunnen de werking ervan nog niet beoordelen maar we zijn over de aansluiting van de groepenkast zeer tevreden
  • Review door Joris, Ede
    Beoordeeld op 30 okt 2020
    Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; Installeren
    Mijn opdracht was in eerste instantie voor het plaatsen van een nieuw stopcontact in de meterkast. Uiteindelijk bleek het voldoende om het bestaande stopcontact aan te sluiten op een andere groep. Dat was 5 minuten werk. De prijs voor de klus was uiteindelijk iets lager dan we in eerste instantie af hadden gesproken, maar gezien het werk wel aan de hoge kant. Werk is goed uitgevoerd, prima werk geleverd.