Mevibouw

Mevibouw beoordelingen (31)

• Review door M., Baarn
    Beoordeeld op 18 jan 2024
    Schoorsteen plaatsen: 5 m hoog
    Waren uitgegaan van een totale schoorsteen renovatie maar Mels gaf aan dat dat niet nodig was. Keurig lood vervangen en alleen gevoegd waar nodig. Als het droog is komt hij nog terug voor impregneren en coaten. Daarnaast heeft hij nog een rondje lang het lood bij ander kozijnen en kapellen gemaakt, zwakke plekken op de foto gezet en war noodreparaties als service uitgevoerd. Prima communicatie ook!
  • Review door Ivo, Etten-Leur
    Beoordeeld op 18 jan 2024
    Schoorsteen plaatsen: 7 m hoog
    Met Mevi bouw via de app tot de opdracht gekomen, zeer goede communicatie waarin alles duidelijk besproken en afgesproken is, een goede prijs kwaliteit verhouding. De opdracht zeer snel kunnen uitvoeren naar dikke tevredenheid. Heb je een schoorsteen renovatie dan ben je bij Mevi bouw aan het goede adres
  • Review door Ronald , Tilburg
    Beoordeeld op 9 jan 2024
    Schoorsteen plaatsen: 9 m hoog
    Snelle respons na aanvraag reparatie schoorsteen. Offerte marktconform. Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Mevibouw kan ik aanbevelen.
  • Review door André Brinkhuis, Den Dolder
    Beoordeeld op 8 jan 2024
    Schoorsteen plaatsen: 8 m hoog
    Snel gereageerd, goed gevoel bij de intake. Duidelijk en komt erg professionel over
  • Review door N. Akgun, Rotterdam
    Beoordeeld op 13 dec 2023
    Schoorsteen waterdicht repareren: 10 m hoog
    Ik heb een complete schoorsteen renovatie laten doen mij mevibouw omdat ik een dak lekkage heb. Mijn dak lekt nog steeds, volgens mevibouw kon niet aan schoorsteen liggen want volgens hem had hij schoorsteen lekkagevrij geronoveerd. Mooii niet! Ik heb een lekdetectie moeten bij een professionele bedrijf (tactium) laten doen en het bleek dat de lekkage toch van de schoorsteen komt en dat werk van mevibouw noemden ze prutswerk. Niet bakstenen geïmpregneerd(wel voor betaald) heel veel voegen niet gevoegd de lood niet goed aangelegd waardoor die niet functioneert. Zeer onprofessioneel, hij kan geen afspraken maken, en aan afspraken houden. Kortom ik heb zwaar verkeerde keuze gemaakt om voor mevibouw te kiezen. Ik ben met hem sinds 28 november bezig, hij is 3 keer op mijn dak geweest en nog steeds lekt mijn dak. Hij geeft me nu een afspraak voor 5 weken later, mijn dak mag 5 weken weer lekken want hij heeft toch zn geld al.
    (Bewerkt op 22 jan 2024)

Werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken. Meneer moet zelf dakdekker worden en de juiste foto’s toevoegen inplaats van van zich zelf voor de gek houden. Nog nooit zo iemand meegemaakt. Mijn andere reviews spreken voor zich.

Reactie aangepast 22 jan 2024
    Beoordeeld op 11 dec 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 9 dec 2023
    Vakman en fijne mensen
  • Review door Sjoerd, Utrecht
    Beoordeeld op 5 dec 2023
    Schoorsteen plaatsen: 10 m hoog
    Mels en zijn vader hebben 2 schoorstenen bij ons gerenoveerd. Erg goed contact en netjes uitgevoerd. Aan te raden.
  • Review door van der Vaart, IJmuiden
    Beoordeeld op 17 nov 2023
    Schoorsteen plaatsen: 8 m hoog
    Schoorsteen laten renoveren o.a. nieuw lood, nieuwe voegen en regenkap. Klus is uitgevoerd zoals afgesproken, netjes gewerkt, goede communicatie, kortom heel tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 24 okt 2023
    Schoorsteen plaatsen: 9 m hoog
    Helaas geeft werkspot maar 1000 letters om ervaring te noteren. 1ste foto het verhaal beknopt. Werk deels oke, deels matig, deels niet uitgevoerd. Eerste werkzaamheden oktober 2023, verhelpen vochtdoorslag. Wederom werkzaamheden (we hadden vertrouwen) waaronder weer vochtdoorslag in april 2024, kon toen werk niet afmaken door regen. Belofte om werk af te maken komt hij niet na ondanks verzoeken, beloftes enz. We hebben helaas wel betaald. Het is nu september 2024. Nog steeds vochtdoorslag We hebben besloten Andere dakdekker in te schakelen Andere dakdekker heeft problemen deskundig opgelost en constateert ook gelijk dat deel van werkzaamheden matig of gewoon niet zijn uitgevoerd.
    (Bewerkt op 4 sep 2024)

Er vervelend dat je een nare ervaring heb op gedaan, had ook fijn geweest als je ons de kans had gegeven om te herstellen. En ook wel een oprechte review gedaan had want je was heel tevreden en wij hadden de schoorsteen niet geïmpregneerd alleen gevoegd en hebben wij ook niet gerekend. Het werk wat betaald is is gedaan.

Reactie geplaatst 21 sep 2024