Mevibouw

Mevibouw beoordelingen (31)

• Review door Arie Jager, Zoetermeer
    Beoordeeld op 12 apr 2026
    Dakrenovatie of -vervanging: Dakbedekking vervangen; Plat dak; 32 m²
    Mevi bouw heeft ons dak gerenoveerd. Vanaf de prijsopgave tot en met de uitvoering verliep de communicatie goed. De werkzaamheden zijn professioneel uitgevoerd en tot tevredenheid. Wij kunnen Mevi zeker aanbevelen.
  • Review door Nico, Krimpen aan den IJssel
    Beoordeeld op 5 apr 2026
    Dakrenovatie of -vervanging: Dakrenovatie; Plat dak; 150 m²
    Communicatie verliep goed en snel. Duidelijke offerte. Misverstand over meters op goede manier opgelost. Gedurende het werk constant op de hoogte gehouden. Ik raad dit bedrijf van harte aan!
  • Review door Willem, Den Haag
    Beoordeeld op 27 feb 2026
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 75 m²; Dak, Dakgoten...
    Heeft bij ons loodslabben vervangen. Komt zijn afspraken na. Goede communicatie. Werkt netjes. Aanrader

Het was een fijne samenwerking, bedankt voor de opdracht

Reactie geplaatst 1 mrt 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 12 feb 2026
    Dakrenovatie of -vervanging: Dakbedekking vervangen; Plat dak; 50 m²
    Mevi Bouw heeft snel en succesvol het dak voorzien van nieuwe isolatie en bitumen. Er werd actief meegedacht en er was snelle communicatie. Dit alles voor een scherpe prijs zonder bijkomende kosten! Top
  • Review door Eric, Nieuwendijk
    Beoordeeld op 22 jan 2026
    Dakrenovatie of -vervanging
    Mevibouw kan ik met een gerust hart aanraden, hetgeen ik ook daadwerkelijk gedaan heb bij een vriend. Faire prijs, die ook staat! Er komt achteraf niets meer bij. Hij (Mels) communiceert goed, zowel voorafgaand aan als tijdens de klus en hij houdt zich aan zijn afspraken. Zijn adviezen tonen zijn deskundigheid. Ze werken netjes en ruimen de boel goed op. Het resultaat mag er zijn: het dak ziet er strak uit.

Wij hebben een hele fijne samenwerking met de klant gehad, we hebben alles samen besproken en doorgenomen zodat er geen verrassingen waren voor de klant en precies wist wat er zou gaan gebeuren met de renovatie. We willen jullie bedanken voor het vertrouwen en het fijne gevoel wat wij hebben gehad toen wij de klus aan het verrichten waren.

Reactie geplaatst 25 jan 2026
    Beoordeeld op 12 mei 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Plat dak; 500 m²
    Zeer tevreden over het geleverde dakwerk! We hebben onlangs ons dak laten vernieuwen door Mevibouw en we zijn ontzettend tevreden met het resultaat. Vanaf het eerste contact was de communicatie helder en professioneel. De offerte was duidelijk en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Kortom, een vakbekwaam en betrouwbaar bedrijf dat we zeker zouden aanraden aan anderen!