Meurs Woning Cosmetica

Meurs Woning Cosmetica beoordelingen (110)

• Review door M., Haelen
    Beoordeeld op 5 aug 2013
    Hout buitengevel bij dak licht opschuren en beitsen
    Complimenten!! Opdracht snel en correct uitgevoerd! (netjes achtergelaten) Zeer klantvriendelijk en professioneel. Zeker een aanrader!! Bedankt heren en graag tot een volgende opdracht. M.vr.gr. Fam. Fermont
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veldhoven
    Beoordeeld op 16 jul 2013
    buitenschilderwerk
    Prima werk geleverd volgens afspraak.
  • Review door Ingrid, Dongen
    Beoordeeld op 15 jul 2013
    Houtwerk buitenzijde huis schilderen
    Wij hebben helaas de nodige slechte ervaringen met schilders achter de rug. Een schilder vinden die doet wat hij afspreekt, betrouwbaar is en geen enorme rommel achterlaat als hij klaar is, blijkt in de praktijk behoorlijk moeilijk. Maar het is ons deze keer gelukt! Johan en Dennis hebben in enkele dagen de hele buitenboel goed in de verf gezet. Ze waren heel flexibel, vrolijk en werkten snel en netjes. Wij kunnen er weer jaren tegen. Bedankt heren!
  • Review door Patrick, Eindhoven
    Beoordeeld op 3 jul 2013
    onderhoud Pastoor Dijkmansstraat 36 EHV
    eerste pluspunt: de snelle reactie op mijn advertentie tweede pluspunt: binnen 3 dagen waren ze al aan het werk derde pluspunt: goede connecties met andere klussers, badkamer wordt nu ook vakkundig en goedkoop onder handen en als laatste: het is gewoon fijn werken met van Meurs :-)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waalre
    Beoordeeld op 27 jun 2013
    Buitenschilderwerk
    Aardige mensen, schilderwerk netjes. Hoog werktempo.
  • Review door ria, Rosmalen
    Beoordeeld op 31 mei 2013
    Rosmalen buitenzijde (kozijnen en stucwerk) schilderen
    Johan levert prima schilderwerk. belangrijk maar voor mij nog belangrijker is dat hij verder kijkt dan alleen schilderen. Een goot lek dan maakt hij hem even. Raam in mijn schuurtje met een ster. "wil je dat ik die meteen ook vervang?" En regelt dat dan verder. prettig samengewerkt en met een mooi strak huis als resultaat. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen. ria
  • Review door Willem, Helmond
    Beoordeeld op 3 mei 2013
    schilderen carport 7*3.3
    snel en net werk geleverd!
  • Review door Erik, Eindhoven
    Beoordeeld op 9 apr 2013
    Buitenschilderwerk hoekwoning
    Johan en zijn collega Dennis hebben ons huis aan de buitenkant geschilderd en dat hebben ze meer dan goed, en erg snel, gedaan! Wij kunnen ze zeker aanbevelen. Bedankt mannen, ook voor de extra dingetjes.
  • Review door ben, Tilburg
    Beoordeeld op 6 apr 2013
    binnen en buiten schilderwerk.
    Goed om eens een bedrijf te treffen dat in tegenstelling tot veel andere klus- of schilderbedrijven, afspraken nakomt, netjes werkt en meedenkt. Volgende klus gaat zeker weer naar deze vakman.