MC Aannemersbedrijf

MC Aannemersbedrijf beoordelingen (85)

• Review door Sjoerd, Amsterdam
    Beoordeeld op 7 jun 2019
    Hulp bij schilderen plafondbalken en kozijnen
    Zeer netjes uitgevoerd en hele vriendelijke mensen. Beste schilders die ik ooit heb ingehuurd. Een aanrader!
  • Review door Pim, Zaandam
    Beoordeeld op 27 mei 2019
    Groepenkast installeren of vervangen: Extra groep installeren
    De klus is heel netjes en volgens afspraak uitgevoerd. Mustapha reageert snel op vragen via mail en telefoon, echt een verademing. Ook werken hij en z'n collega heel netjes. Zelfs toen ik aanbood zelf te stofzuigen, stond hij erop het zelf op te ruimen :) Echt een aanrader!
  • Review door Dalal, Haarlemmerliede
    Beoordeeld op 13 mei 2019
    Schakelaars of stopcontacten: 8 stopcontacten; Installeren
    Zeer goede vakman. Mustapha voerde de klus zeer kundig uit. Daarna alles netjes achtergelaten. Zeer goede communicatie en de planning klopte precies. Absolute aanrader. D. Marouf
  • Review door Arian, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 mei 2019
    Schakelaars installeren
    Het was goed samenwerken met Mustafa. De afspraken worden netjes en snel uitgevoerd en Mustafa denkt mee met wat de beste oplossing is. Hij is zorgvuldig en gaat voor kwaliteit. We zijn zeer tevreden en raden hem aan voor anderen.
  • Review door EDWIN, Amsterdam
    Beoordeeld op 29 apr 2019
    Groepenkast installeren of vervangen: Groepenkast vervangen, extra...
    Zeer snelle initiële reactie, duidelijke communicatie, de afstemming over werkzaamheden ging goed. Snel een bezoek waarna ik de offerte kreeg. Werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd, geen verrassingen, en alles weer netjes achtergelaten. Super service, vriendelijk en klantgericht.
  • Review door Bojan, Amsterdam
    Beoordeeld op 23 apr 2019
    Lichtpunten: 1 lichtpunt; Verplaatsen
    Topgasten, hebben uiteindelijk nog een grotere klus uitgevoerd. Meerdere stopcontacten verlegd en verplaatst. Allemaal keurig gedaan met top-apparatuur. Zeker een aanrader!
  • Review door Wim, Haarlem
    Beoordeeld op 21 apr 2019
    Verlichting: 2 lampen
    Mustapha is een echte vakman. Heeft de beide lampen snel en netjes opgehangen. Ook wist hij een goede oplossing te vinden voor het plaatsen van de dimmers. Hij nam een collega mee voor een extra handje, mijns inziens ook een goede vakman. Ik ben blij met het resultaat en raad iedereen die een klus heeft Mustapha en MC Elektra Service aan!
  • Review door Jan, Amsterdam
    Beoordeeld op 15 apr 2019
    Verlichting: 1 lamp
    Snelle reaktie,open communicatie via tel en app,duidelijke afspraak over prijs en tijdstip van uitvoering,vriendelijk en correct,prima werk geleverd. Kortom,wij zijn zeer tevreden met MC Elektraservice!
  • Review door Loraine, Amsterdam
    Beoordeeld op 7 apr 2019
    Verlichting: 4 lampen
    Hele nette mensen, ze werken heel netjes en laten geen rommel achter