Mastenbroek Ede
Mastenbroek Ede beoordelingen (131)
Review door Hans, Leiden Beoordeeld op 16 feb 2016Beoordeling: 4 van 5+15 Betontegels zagenPrima gedaan ,en snelReview door gert, Oss gert, Oss
Beoordeeld op 9 feb 2016Beoordeling: 5 van 560 x 60 x 3Mijn ervaring met de hr Mastenbroek is geweldig Hij maakt er serieus werk van Terras perfect gelegd , zeer aanbevolenReview door Enrico, Zoetermeer Enrico, Zoetermeer
Beoordeeld op 5 feb 2016Beoordeling: 2 van 5Bestraten tuin nieuwbouwwoningDoe geen zaken met William Mastenbroek. Op zich levert hij goed werk af. Maar zodra hij je geld binnen heeft en er is iets aan de hand is hij niet meer te bereiken. Na de werkzaamheden probeerde ik contact met hem op te nemen omdat hier en daar steentjes niet goed lagen en iets extra's gedaan moest worden. Hij reageert niet op de telefoon of app. Uiteindelijk een afspraak met hem gemaakt. Ik had speciaal vrijgenomen maar deze William kwam niet opdagen en liet niets van zich horen. Uiteindelijk contact met hem gekregen via zijn overigens vriendelijke ouders en broer, hij gaf de schuld aan mij en was erg brutaal. Hij kwam niet want hij had geen trilplaat en was vergeten mij op de hoogte te stellen. Ook moest ik maar niet meer zijn ouders bellen. Maar wat moet ik dan doen als hij zijn telefoon niet beantwoord. Misschien had hij wel een ongeluk gekregen. Geloof mij alstublieft mensen doe nooit zaken met deze William hij is een onbetrouwbaar en vreemd persoon. Zijn ouders en zijn broer die zijn van de website Mastenbroek staan overigens los van hem. Een korte reactie op mijnheer William Mastenbroek. Stuur dan ook alle voicemail mail berichten en schermafbeeldingen waarin ik je vraag terug te bellen en contact op te nemen. Mensen kunnen ook met mij gerust contact opnemen dan zal ik ze ook alles vertellen hoe u te werk gaat. Een aanvulling : Nu de bestrating enkele weken ligt begint de bestrating op de parkeerplaats al te verzakken. Wij hebben een mondelinge afspraak met deze William gemaakt zodra de parkeerplaats verzakt zou hij dit komen herstellen. Ik heb de verzakking bij hem kenbaar gemaakt maar het woord van deze William is niets waard want plotseling wil hij daarvan een afspraak op papier zien en dus komt hij niet. Omdat in de opdracht inklinking van het zand stond heeft hij het zand niet verdicht. Ook blijkt dat tegels en waalstenen niet gelijk liggen. Dus mensen deze mijnheer William is niet alleen onbetrouwbaar maar ook niet kundig. Doe alstublieft geen zaken met hem !!!!! Nog een aanvulling: Ongeveer 3 weken geleden ontving ik een mail van de heer Mastenbroek waarin hij toe gaf fout te zijn geweest en dat hij de herstellingen wilde uitvoeren ( tegen betaling wat tegen de afspraak in was, verzakking en slecht bestraat terras was immers zijn onkundigheid, maar goed ik was in ieder geval tevreden dat hij zijn fout in zag) in ruil daarvoor moest ik deze review op werkspot verwijderen ( op deze manier gaat de heer Mastenbroek dus om met zijn klanten, dus vertrouw ook de review niet op werkspot !! Deze kan dus zijn beïnvloed!) Ik wilde hem best tegemoet komen dus ik reageerde positief om tot een oplossing te komen. Echter wilde ik wel dat de parkeerplaats niet weer ging verzakken dus wil ik repack onder de bestrating, iets wat de heer Mastenbroek zelf had moeten doen in plaats van zand. De heer Mastenbroek reageerde echter niet op mijn antwoord. Op herhaalde berichten van mijn kant reageerde hij en zei dat hij meer geld erbij wilde voor het plaatsen bestrating met repack. Ik dacht prima dus ik stuurde e mail terug hoeveel hij extra wilde hebben. Weer kreeg ik een week lang geen antwoord. Wederom na herhaalde mails van mijn kant reageerde hij eindelijk met als antwoord dat hij niets meer voor mij deed vanwege deze review. Echt ongelooflijk deze heer William Mastenbroek kan niet tegen kritiek, probeert de review schrijven te beïnvloeden en is een onkundig en communicatief onbetrouwbaar persoon. Ik wou dat ik de heer William Mastenbroek nooit had ingehuurd. Alles is nu al ingezakt en ligt Schots en scheef. Alstublieft mensen doe geen zaken met deze William Mastenbroek.Reactie van de vakman:
Erg jammer dat u zich zo afreageert. Ik ga zeker niet hier in discussie met u aangezien er weinig van klopt. Mensen die deze review lezen wil ik vragen om contact met mij op te nemen, zodat ik hun van de juiste informatie kan voorzien doormiddel screenafbeeldingen van onze gespreken en afspraken en opgenomen voicemailberichten van Heer Raffaele die voorzich spreken. Een aanvulling van mijn kant: U laatste aanvulling klopt totaal niet. Net als de eerdere aanvulling/review Ik wil graag op het feit in gaan dat u beweert dat ik heb toegegeven dat ik fout zat. Zou ik dat mogen zien doormiddel een screenshot? En gelijk voor de mensen die deze review lezen Want nogmaals ik zat niet fout. En heb nooit gezegd dat ik fout zat. Ik wilde het herstellen uit goedwil, tegen een laag tarief. En ik vond het vervelend hoe het was gelopen ondanks dat er mij niks te verwijten is Dat is wat ik heb gezegd M.v.g:William Mastenbroek Mastenbroek Bestrating
Reactie geplaatst 5 feb 2016Review door Sandrino, Arnhem Sandrino, Arnhem
Beoordeeld op 31 dec 2015Beoordeling: 5 van 5Bestraten terras met 60x60 cm tegelsGoed, Professioneel. conform afspraak.Review door Rowan, Zoetermeer Rowan, Zoetermeer
Beoordeeld op 28 dec 2015Beoordeling: 4 van 5Betegeling brandgang ophogen - 330 tegels / ca. 30m²Opdracht is volgens afspraak en naar tevredenheid uitgevoerd.Review door Dennis, Meteren Dennis, Meteren
Beoordeeld op 28 dec 2015Beoordeling: 5 van 5Bestraten 1,5m2, 4m2, en 5m2.Keurig werk. Netjes gelegd. Geen weken wachttijd. Voor het volgende straatwerk bel ik William zeker weer.Review door Semra, Utrecht Semra, Utrecht
Beoordeeld op 17 dec 2015Beoordeling: 4 van 5Tuinaanleg nieuwbouwhuis: ophogen met zand en bestratenWilliam heeft onze tuin opgehoogd en bestraat met tegels. Vriendelijk en behulpzaam, komt zijn afspraken na en levert secuur werk af. De tuin ligt er nu netjes bij, precies zoals besproken!Review door M.R., Zeewolde M.R., Zeewolde
Beoordeeld op 14 dec 2015Beoordeling: 5 van 5Klus voor max een dag: egaliseren, aantrillen, en stuk bestratenWilliam is een echte vakman. Snel in reageren en duidelijk in afspraken. Ondanks dat het werk in tijd tegenviel heeft hij het een en ander snel en goed afgerond. Zeker aan te bevelen!Review door Astrid, Zoetermeer Astrid, Zoetermeer
Beoordeeld op 15 nov 2015Beoordeling: 5 van 5Tuin opnieuw bestratenWilliam en zijn broer waren om 07.00 aanwezig. Ze hebben onze tuin opgehoogd en voorzien van nieuwe tegels. Ze hebben uitstekend werk geleverd. Het zijn 2 vriendelijke mannen met verstand van zaken. Werken keurig netjes. Een perfect hoekje voor de droogmolen gemaakt. Alle afval hebben ze meegenomen en een mooi terras hebben ze achtergelaten. Echt top. Ze zijn van harte aan te bevelen.Review door Arjen, Amsterdam Arjen, Amsterdam
Beoordeeld op 10 nov 2015Beoordeling: 4 van 5Bestraten terras achtertuin met klinkertjes.Fijne ervaring. Ze hebben bij ons een deel van de achtertuin bestraat met oude waaltjes. Zijn tot in het donker bezig geweest om het af te krijgen, en het ziet er prima uit.