Jordy heeft bij ons de klus uitgevoerd. Het was even lastig om tot een afspraak te komen maar het is gelukt en perfect uitgevoerd. Geen rommel of stof in huis dankzij de nieuwe boormachine met gekoppelde stofzuiger.
Mijn zelf gekochte kap voor de buitenkant heeft hij ook aangesloten.
Erg vriendelijke man.
Echt een aanrader.
Jordy kwam netjes op tijd, vriendelijk en in het weekend geen probleem. Gat boren ging makkelijk en snel. Wij zijn erg blij dat we nu kunnen koken met een werkende afzuiging.
Ontzettend tevreden! Top kwaliteit geleverd en hij kon me snel helpen, een echte vakman. Ook zeer prettige communicatie, ik raad deze vakman daarom zeker aan.
Jordy is de beste man als je hem nodig hebt.
Perfect timmen en perfect werk zeer profgessioneel uitgevoerd in uitstekende stijl en omstandigheden.
Aarzel nooit om hem te benaderen om je werk gedaan te krijgen ... Ik zal hetzelfde doen als ik hem weer nodig heb.
Goed gedaan Jordy ... Heel erg bedankt.
Jordy heeft snel gereageerd en samen hebben we alles goed kunnen bespreken. Het is prettig met hem samen te werken en hij heeft de klus goed uitgevoerd. Ik kan hem zeker aanbevelen. Hij denkt graag met je mee en zorgt er voor dat er een passende oplossing geboden wordt.
Review door Roger
Roger
Beoordeeld op 8 okt 2019
Beton muur wegzagen en afvoeren inzagen
Het uitzagen van de betonwand in vervoerbare stukken is zeer goed uitgevoerd door Jordy.
Daarnaast heeft Jordy ook sleuven gezaagd ten behoeve van afvoeren.
Jordy werkt met professionele apparatuur en is een vakman in zijn werk.
Daarnaast is het een zeer correcte en aardig persoon die zijn afspraken na komt.
Zeer prettige ervaring gehad bij het uitbesteden van deze klus aan Jordy van All-round betontechniek sloop & montage. Werkzaamheden waren een gat in de muur maken en leveren en plaatsen van afvoerbuis t.b.v. voorbereidingen nieuwe keuken.
Ik vond het vooral prettig dat Jordy makkelijk bereikbaar was voor vragen en het maken van een afspraak. Daar was hij ook heel flexibel in en hij kon de klus op korte termijn uitvoeren. Ook tijdens de werkzaamheden was hij bereid om advies te geven over andere zaken waar ik mee bezig was in huis. Bedankt! (bijgesloten foto's zien er wat rommelig uit maar het gaat om deze werkzaamheden en die waren keurig.)