Marcel Verhagen

Marcel Verhagen beoordelingen (100)

• Review door Bart, Oosterbeek
    Beoordeeld op 13 okt 2015

Bestraten en egaliseren tuin

Marcel heeft mijn oprit en achtertuin bestraat. Heel erg netjes. Snelle service, zeer vriendelijk en betrokkken. Ik ben dik tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 1 sep 2015

aanleg kunstgras + aansluiten met bestrating

De tuin is prachtig en ruim geworden. Het kunstgras dat Marcel adviseerde is geweldig. Het wordt ook niet te heet in de zon! Zeer tevreden, zeker met het feit dat nder garantie het tuinpad opnieuw gelegd is nadat het wat weggezakt was.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Westervoort
    Beoordeeld op 19 jul 2015

plaatsen schutting met poort

Ik ben zeer tevreden. De klus is snel en goed gedaan. en de tuin werd heel netjes achtergelaten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeddam
    Beoordeeld op 15 jul 2015

Terras in achtertuin bestraten

Het was gemakkelijk om een afspraak te maken met Marcel en hij heeft mijn terras netjes en snel gelegd. Kortom: goede ervaring!
  • Review door Bertil, Arnhem
    Beoordeeld op 7 jul 2015

Verlagen van ong 35 meter conifeer; 2 meter dik

Klus (ruim 30 meter coniferen 0.5-1 meter verlagen) snel geklaard en netjes achtergelaten. Prettig in de omgang en staat open voor suggesties.
  • Review door Max, Heteren
    Beoordeeld op 7 jul 2015

Terras 7x2 bestraten

Marcel heeft mij goed geadviseerd en het uiteindelijke werj uitstekend uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 8 jun 2015

Confineer kappen, schuur verwijderen en terras aanleggen

Marcel heeft een flinke conifeer, schuur en boomstronken snel verwijderd en kon, ondanks verrassingen in de grond, het geheel bestraten. Alles binnen de afgesproken prijs. Marcel is een aanrader, werkt snel en zorgvuldig, communicatief en denkt goed mee.
  • Review door Judith, Nijmegen
    Beoordeeld op 4 mei 2015

Terras en pad bestraten

Erg goed! Wij zijn heel blij met het tuinresultaat. Twee terrassen van gebakken waaltjes zijn aangelegd, verbonden door een pad. Zo ook een mooi grasveldje. De tuin lijkt hierdoor optisch veel groter. Marcel en ik hebben tussentijds de werkzaamheden en voortgang geëvalueerd. Een goede afstemming was er zeker. Binnen een week kon Marcel de klus afronden. Voor het gras is hij apart een keer teruggekomen. Dank je wel Marcel, voor de snelle aanpak,adviezen en ideeën. En nu ben ik aan de beurt wbt het onderhoud!
  • Review door Vi, Nijmegen
    Beoordeeld op 25 mrt 2015

op zéér korte termijn (weekend van 21/22 maart) gezocht: bestraten...

Marcel reageerde met een schappelijke prijs en kon de klus (bestraten klein terrasje) snel klaren (dat was belangrijk voor mij). Terrasje lijkt er mooi in te liggen. Marcel kwam en passent nog met goede adviezen over beplanting. Aan te bevelen!
  • Review door Frederik, Arnhem
    Beoordeeld op 26 feb 2015

Tuin frezen en egaliseren tbv gazon en moestuin

Marcel is een betrouwbare en enthousiaste hovenier met veel passie voor het vak. Hij denkt mee over verschillende mogelijkheden en het werk is uiteindelijk keurig uitgevoerd. Ook de communicatie tijdens en na afloop van de opdracht is keurig in orde!