Mantjes Tuinen

Mantjes Tuinen beoordelingen (194)

• Review door Saskia, Nootdorp
    Beoordeeld op 28 jun 2022
    Bestrating: 35 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Deskundig, zeer vriendelijk, denkt mee, komt afspraak na. Zeker een aanrader 👍🏼
  • Review door Peter, Papendrecht
    Beoordeeld op 22 jun 2022
    Tuin aanleggen: 25 m²; Bestaande tuin vervangen
    Communicatie vanaf het begin was soepel. Joey reageerde steeds snel. Hij dacht mee en heeft er voor gezorgd dat onze voortuin er weer top uit ziet. De verwachte volle dag werk bleek uiteindelijk een stukje korter te zijn, dat maakt de afgesproken prijs voor ons gevoel wat te hoog. Maar gezien de kwaliteit van opleveren én de fijne en snelle manier van communiceren (een uitzondering op werkspot, waar normaal gesproken überhaupt niemand reageert op aanvragen voor kleinere klussen) zullen we bij een eventuele volgende klus zeker weer contact opnemen!
  • Review door Marcel, Vlaardingen
    Beoordeeld op 20 jun 2022
    Bestrating: 30 m²; Voortuin; Tegels
    Van af het eerste mailtje tot aan de laatste handeling perfect contact en heel goed werk geleverd en super tips gehad.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ridderkerk
    Beoordeeld op 16 jun 2022
    Bestrating: 7 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Eerste ervaring met Werkspot. Zeer tevreden over Mantjes Tuinen. Binnen 2 weken afspraak kunnen maken en terrastegels laten zetten. Alles netjes en volgens afspraak uitgevoerd. Zo tevreden dat de voortuin ook gedaan mag worden.
  • Review door Bianca, Nieuwerkerk aan den IJssel
    Beoordeeld op 15 jun 2022
    Bestrating: 30 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Snelle reactie en goede communicatie. Onze bestrating ligt er weer netjes bij. Wij zijn heel tevreden.
  • Review door Indra, Pijnacker
    Beoordeeld op 15 jun 2022
    Tuin aanleggen: 35 m²; Bestaande tuin vervangen
    Ik vond het lastig om een onbekende bedrijf n.a.v. de reviews te benaderen. Achteraf heb ik helemaal geen spijt. J&M werken hard, komen hun afspraken na. Zoals afgesproken hebben ze de voortuin compleet aangelegd binnen de afgesproken tijd. Ze gaan ook netjes aan het werk, dit houdt in dat alles ook opgeruimd wordt door hun. Toppie gedaan mannen. Indra
  • Review door Sebastiaan, Pijnacker
    Beoordeeld op 5 jun 2022
    Tuinonderhoud: 12 m²; Nieuwe bestrating aanleggen
    Mantjes Tuinen heeft in 1 ochtend mijn voortuin op professionele en deskundige wijze her ingericht en mooi strak bestraat. Ben zeer tevreden want een afspraak maken met Joey en Mike betekent ook dat zij die nakomen. Uitstekend !!!! Mantjes Tuinen kan ik ZEER AANBEVELEN en dit is geen fake review. jullie kunnen mij hiervoor bellen 0624439929, geen probleem en jullie in alle openheid en onpartijdigheid mijn goede ervaring met jullie delen. Maar zorg wel dat er koffie is ;-)))