Mantjes Tuinen

Mantjes Tuinen beoordelingen (194)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Krimpen aan den IJssel
    Beoordeeld op 15 mei 2026
    Bestrating aanleggen: Reparatie; Tuin of patio; 60; Oude bestrating
    Prima verlopen! Aardige mannen. Snelle reactie en bezoek voor de offerte. Daarna mooi snel aan de beurt en in 3 dagen klaar. Opruimen aan het eind en overtollig zand mee terug zou een 5e ster geven, maar omdat het ging regenen geen probleem dat ze iets gehaast zijn vertrokken. Aanrader!
  • Review door Lex, Barendrecht
    Beoordeeld op 1 mei 2026
    Tuinaanleg: 70 m²; Nieuwe tuin aanleggen
    Joey en Mike zijn harde werkers en prettig in de omgang. Ze hebben bij ons de voor- en achtertuin opnieuw betegeld met geo-keramische tegels, een plantenbak gebouwd en kunstgras gelegd. Toen het terras was aangelegd waren er wat beschadigen op de tegels en een paar dingen waren niet zo netjes afgewerkt. Joey heeft dit snel hersteld. Nu is alles naar wens, maar ik denk dat herstel niet nodig was als iets meer tijd voor de afwerking was genomen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gouda
    Beoordeeld op 10 apr 2026
    Tuinonderhoud: 19 m²; Tuin ophogen
    Fijne communicatie vanaf het begin. Resultaat is strak en mooi. Vriendelijk en geeft goed advies (voegen vs worteldoek). Bedankt Joey.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 25 mrt 2026
    Bestrating aanleggen: Vervanging; Tuinbestrating; 15; Tegels 60x60...
    Joey kon snel (binnen 2 weken) beginnen met onze tuin! Hij is goed bereikbaar, reageert snel en denkt goed mee in oplossingen! Tuin is netjes aangelegd, we raden Mantjes tuinen zeker aan!!
  • Review door Robin, IJsselstein
    Beoordeeld op 10 mrt 2026
    Bestrating aanleggen: Vervanging; Tuin of patio; 27; Keramische tegels
    Vanaf het eerste moment heb ik heel prettig contact gehad met Joey. Hij denkt mee, geeft deskundig advies en reageert snel en duidelijk op vragen. Alle afspraken en verwachtingen zijn nagekomen en het resultaat is naar volle tevredenheid.