MAIT Company

MAIT Company beoordelingen (67)

Beoordeeld op 13 mei 2025

Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Rioollucht in huis

Had een klusje waarvoor niet direct een lange termijn oplossing beschikbaar was, maar er werd fijn, kundig en prettig meegedacht over wat wel mogelijk was. Tevreden met resultaat! Update: een dag later een voorstel voor een structurele oplossing aangeboden gekregen. Er was advies ingewonnen en hij had na ontvangst van het element het snel geplaatst. Inmiddels zijn we twee weken verder en de stank is weg! Hij informeerde ook zelf op het nu structureel weg was en je kon merken dat hij echt eer van zijn werk wil hebben.
    (Bewerkt op 3 jun 2025)
  • Review door Timo, Amsterdam
    Beoordeeld op 12 mei 2025

CV ketel repareren of onderhouden: rookgasafvoer sifon lekt

Goed geholpen, duidelijk uitgelegd wat hij ging doen. Erg vriendelijk, zou hem zeker nog een keer in huren.
  • Review door Izzie, Haarlem
    Beoordeeld op 12 mei 2025

Sanitair plaatsen of vervangen: Klein wasbak; Sanitair plaatsen

Mo reageert snel, is flexibel, zeer betrouwbaar en vriendelijk. Hij houd zich aan afspraken en maakt de klus netjes af. Ik had zijn service nodig om een wasbak weer terug te plaatsen nadat de WC ruimte nieuw was betegeld. Hij denkt mee en geeft goede tips en advies. Ik raad de Service van MAIT zeker aan!
  • Review door Anita, Bennebroek
    Beoordeeld op 5 mei 2025

Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen: Nieuwe leidin...

Mo was vanaf het begin goed bereikbaar en heeft de werkzaamheden netjes en redelijk snel uitgevoerd. Hij heeft vanuit de hoofdwaterleiding via de kruipruimte een leiding aangelegd naar mijn achtertuin gevel en een buitenkraan geplaatst. En niet geheel onbelangrijk, beleefd en prettig in de omgang.
  • Review door Miranda Leijen, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 mei 2025

Toilet repareren: Wc-bril zit los

• Review door boudewijn, Amsterdam
    Beoordeeld op 1 mei 2025

Kraan plaatsen, vervangen of repareren: 1 kraan; Kraan voor een kap...

Ik had met spoed binnen 12 uur iemand nodig. Mo heeft het heel snel geregeld. Hele goede communicatie en meedenken. Meer dan 5 sterren waard.
  • Review door Rory, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 apr 2025

Toilet repareren: Doortrekken werkt niet

Snel beschikbaar, heeft de klus netjes en snel geklaard!
  • Review door Yousuf, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 apr 2025

Boiler repareren of onderhouden

Prima geholpen!
  • Review door Paul Dekker, Monnickendam
    Beoordeeld op 19 apr 2025

Sanitair plaatsen of vervangen: Toilet; Sanitair plaatsen

Mo heeft onze klus vakkundig geklaard, en wij waren ook heel blij met hem ook in de communicatie en omgang.
  • Review door Ehab, Diemen
    Beoordeeld op 11 apr 2025

Gasleiding aanleggen of vervangen: Boiler installatie; Gas

He did great work, fast and clean. He's into details and explain to me everything clearly.