Lukassen klus & service diensten

Lukassen klus & service diensten beoordelingen (34)

• Review door Willy, Vleuten
    Beoordeeld op 12 apr 2012
    Hangen van deuren
    Frans heeft op de zolderverdieping 3 deuren geplaatst en de posten aangepast. De dakkapel afgetimmerd en deuren voor de kasten geplaatst. Verder nog plinten en een drempel in de gang geplaatst. Wij waren blij met werk van Frans. Een fijn mens.
    Beoordeeld op 16 jan 2012
  • Review door Irene, Utrecht
    Beoordeeld op 14 jan 2012
    schuifdeurtjes zolder
    we hebben goeie ervaringen. Hij ging niet weg voordat de klus klaar was. Bedankt!
  • Review door Jeroen, Utrecht
    Beoordeeld op 5 nov 2011
    Aftimmeren Zolder
    Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die Frans Lukassen bij ons heeft verricht. Hij heeft allereerst een goede gespecificeerde offerte opgesteld obv onze wensen, meegedacht over de werkzaamheden, zich gehouden aan gemaakte afspraken en keurig werk geleverd. Bij een volgende klus schakelen we hem zeker weer in.
  • Review door Gianfranco, Utrecht
    Beoordeeld op 3 nov 2011
    Plaatsen van traprenovatie
    Plezierige vakman, die zijn werk goed heeft uitgevoerd. Erg flexibel, geeft zijn fouten toe, maar lost ze ook op. Klasse!
  • Review door Ronald, Houten
    Beoordeeld op 10 aug 2011
    Zolder verbouwing
    Frans Lukassen is een betrouwbare klusjesman, daarbij denkt hij goed mee en is plezierig in de omgang. We zijn erg blij met het resultaat en zullen hem zeker opnieuw vragen voor klussen.
  • Review door Henko, Geldermalsen
    Beoordeeld op 30 jul 2011
    2 dakramen vervangen
    Frans Lukassen heeft bij ons 1 dakraam verplaatst en een nieuwe geplaatst, maar ook de badkamer opnieuw betegeld en deels gestukt. Tijdens het klussen is er nog het e.e.a. gewijzigd in het ontwerp en daar dacht hij goed in mee met een geweldig resultaat. Frans en ook zijn vrouw die meehielp met de dakramen zijn een goed team en mensen die goed met je meedenken, flexibel zijn, prettig zijn in de omgang en keurig werk leveren voor een scherpe prijs. Een echte aanrader.
  • Review door Dennis, Leerdam
    Beoordeeld op 29 mrt 2011
    afhangen 6 deuren
    Prima werk geleverd. Waren zeker niet de makkelijkste deuren om af te hangen, Een echte symphatieke vakman. Kan niet anders zeggen dan dik tevreden.
  • Review door Jan, Vaassen
    Beoordeeld op 23 mrt 2011
    deuren afhangen
    Vriendelijk, goed gewerkt, klus afgemaakt ondanks vertraging buiten zijn schuld!