Lavande aanleg & Tuin onderhoud

Lavande aanleg & Tuin onderhoud beoordelingen (288)

• Review door Jay, Papendrecht
    Beoordeeld op 29 okt 2024

Tuinonderhoud: 65 m²; Bomen snoeien, Planten bijwerken, Onkruid ver...

Mooi werk geleverd, waaronder: onkruid wieden, snoeiwerk en onkruid bestrijding. Goede communicatie! Tijdens de klus heeft een kopstuk van mijn tuinslang het jammer genoeg niet gered, vandaar een kleine minpunt. Was vast een fout en neemt niet weg van een goed (en vlot!) geklaarde klus en mooi resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwerkerk aan den IJssel
    Beoordeeld op 24 okt 2024

Struiken en heggen snoeien of verwijderen: 10; Heg snoeien, Struike...

Dirk en Joy hebben fantastisch werk geleverd. In een halve dag hebben ze het oerwoud in mijn voor- en achtertuin gesnoeid en er weer een tuin van gemaakt. Het ziet er nu keurig uit en het werk is perfect uitgevoerd tegen een heel mooie prijs. Absolute aanrader en voor herhaling vatbaar!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alblasserdam
    Beoordeeld op 23 okt 2024

Tuin aanleggen: 8 m²; Bestaande tuin vervangen

Dirk Hoek van Lavande komt afspraken na. Werkt keurig en hard. De tegels heb ik bij Boer besteld en zij spraken ook vol lof over hem. Een vakman, een aanrader
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 3 okt 2024

Struiken en heggen snoeien of verwijderen: 1; Heg snoeien

• Review door Wil, Rotterdam
    Beoordeeld op 3 okt 2024

Struiken en heggen snoeien of verwijderen: Struiken snoeien

Mijn tuin ziet er weer spic&span uit. Geweldig werk geleverd door Dirk en Joy de hoveniers van "Lavande". Al mijn tuinwensen werden keurig uitgevoerd , heel erg blij mee. Graag tot een volgende keer , want groen blijft groeien.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 2 okt 2024

Struiken en heggen snoeien of verwijderen: 100; Heg verwijderen

Keurig! goede en snelle communicatie, alles helder en duidelijk. Klus ook snel en netjes geklaard, fijn! Zéker aan te raden.
  • Review door Marcel, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 26 jul 2024

Schutting of hek plaatsen: 9 L; Beton, Hout; Achtertuin

Duidelijke afspraken, snel en heel mooi opgeleverd dus zeker een aanrader!
  • Review door Tim, Alblasserdam
    Beoordeeld op 15 jul 2024

Tuin aanleggen: 24 m²; Bestaande tuin vervangen

Wij zijn zeer tevreden klanten. Het contact verliep vanaf het eerste moment goed en prettig. Dirk is heel prettig in de omgang, dacht goed mee met ons en heeft uitstekend werk geleverd, voor een goede prijs. Wij zijn zeer tevreden met onze gerenoveerde voortuin en raden Dirk van harte aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Papendrecht
    Beoordeeld op 10 jul 2024

Tuinonderhoud: Bomen snoeien, Onkruid verwijderen

Klus is vlot en netjes uitgevoerd. Goed contact gehad met Dirk en we zijn erg blij met het eindresultaat!
  • Review door Suzanne Kern, Gorinchem
    Beoordeeld op 4 jul 2024

Struiken en heggen snoeien of verwijderen: 1; Heg snoeien

Dirk en Bianca hebben de heg vakkundig gesnoeid. Dirk heeft daarnaast adviezen gegeven over onderhoud tuin en tuin extra werkzaamheden verricht. Zonder daar extra voor in rekening te brengen. Kortom: erg tevreden