Koel-klimaatservice

Koel-klimaatservice beoordelingen (45)

• Review door Bart, Nijkerk
    Beoordeeld op 6 mrt 2021
    Air conditioning: Nieuwe installatie; 3 of meer apparaten; Multisplit
    No-non-sense, Sjon zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Daarnaast wordt vakwerk geleverd. Hij laat het pas los als het echt af is en vooral zijn eigen kritische blik waardig. Ik kan hen iedereen aanbevelen.
  • Review door Marco, Rhoon
    Beoordeeld op 11 jan 2021
    Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Multisplit
    Werken netjes en komen afspraken na. Omdat ze geen Daikin dealer zijn en ik wel graag een specifiek type Daikin wilde hebben zelf de set gekocht en door Koelklimaat laten monteren en aansluiten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 30 sep 2020
    Air conditioning: Nieuwe installatie; 2 apparaten; Multisplit
    Prettige communicatie; zowel met Thea over de afspraak en offerte als met de monteurs. Vriendelijke service, heerlijk op tijd en bovenal erg goede montage. Ze hebben maatwerk geleverd. Eerst van de voren gekeken wat er nodig was in onze woning en daarop advies gegeven en geïnstalleerd. Bedankt voor jullie werk! Groet, lynn.
  • Review door Gerard, Gorinchem
    Beoordeeld op 10 sep 2020
    Air conditioning: Vervangen; 2 apparaten; Monosplit
    Het was een top ervaring. De communicatie vooraf verliep soepel en snel. De monteurs zijn zeer ervaren en hebben echt super netjes en goed werk geleverd. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beek, Montferland
    Beoordeeld op 29 aug 2020
    Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Monosplit
    Keurig geregeld en goed geïnstalleerd, alleen elektra had iets strakker gekund. Maar voor de rest zeer tevreden.