Klussenbedrijf Cees v. Vliet

Klussenbedrijf Cees v. Vliet beoordelingen (104)

• Review door Spanjaard, Amstelveen
    Beoordeeld op 20 aug 2012
  • Review door Spanjaard, Amstelveen
    Beoordeeld op 6 aug 2012
  • Review door Elfriede, Amstelveen
    Beoordeeld op 4 aug 2012
    bed in elkaar zetten
    Aardige man, keurig op tijd en klus gauw gedaan tegen een vriendelijke prijs. Ik vond het ook erg prettig dat hij precies op het tijdstip kon komen wat ik graag wou.

Bedankt en slaap lekker

Reactie geplaatst 4 aug 2012
  • Review door Martin, De Kwakel
    Beoordeeld op 29 jul 2012
    Keukenbladen vervangen 5 stuks
    Zeer prettige samenwerking en een mooi resultaat. Echte vakman. Die ga ik zeker aanbevelen bij mijn kennissen en vrienden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 24 jul 2012
  • Review door Erik, Hoofddorp
    Beoordeeld op 4 jul 2012
    Keuken muren egaliseren/stuccen en electriciteit verleggen
    Vandaag is de klus uitgevoerd! Prima werk...Cees kwam van alles onvoorzien tegen en heeft het prachtig opgelost...heeft daardoor wel wat langger geduurt...maar dat kon vantevoren niemand weten...
  • Review door R., Ouderkerk aan de Amstel
    Beoordeeld op 1 jun 2012
    Gaten boren in betonnen muur(en)
    Cees is een vriendelijke, flexibele, en bekwame vakman. Ik ben erg tevreden over datgene wat hij voor ons gedaan heeft. Voornamelijk dingen ophangen door het heel het huis met een betonboor. Gedurende de opdracht kwamen er steeds wat klusjes bij en daar heeft hij heel flexibel op gereageerd en Cees heeft ook veel meegedacht.
  • Review door Mario, Hoofddorp
    Beoordeeld op 27 apr 2012
    Badkamerlicht maken
    Mijn badkamerlicht doet het weer. Erg blij mee. Deze vakman weet waar die moet wezen om de klus te klaren. Prijs werd duurder vanwege de BTW die apart werd berekend en ook een klein onderdeeltje. Geeft verder niks. Ging niet om veel geld maar ik had ingevuld dat ik een totaal bedrag wilde inclusief materiaal en andere kosten. Dat is dus niet goed gelezen. Ook niet alle schroeven worden teruggeplaatst als het al goed vast zit volgens deze vakman. Wat wel weer erg goed is is dat de afzuiger niet meer werkte na reparatie. Dit is de volgende dag meteen weer verholpen door de vakman dus hij wil wel goed werk achterlaten. Dat is natuurlijk het belangerijkste. Ik ben blij dat ik weer licht heb.