Klusbedrijf de Jong

Klusbedrijf de Jong beoordelingen (196)

• Review door David, Eindhoven
    Beoordeeld op 25 dec 2010
    Opnieuw kitten badkamer
    Wim is een prima vakman met oog voor detail. Een andere opdracht die ik ook open had staan via werkspot (verbinden afzuigkap) is ook door Wim uitgevoerd, even netjes en snel. Uiteindelijk is er door Wim na overleg het nodige meerwerk uitgevoerd waaronder het timmeren van een koof boven de keuken, het maken van verschillende vensterbanken, herstellen stucwerk, aansluiten electra en verwarming. Duidelijk is dat van alles mogelijk is en alles ook netjes en kritisch wordt uitgevoerd. Zeker een aanrader!
  • Review door Dirk-Jan, Den Bosch
    Beoordeeld op 18 dec 2010
    Verhelpen lekkage en herplaatsen douchebak
    Afspreken was met Wim heel makkelijk. Hij kwam kijken en direct repareren. Ik heb hem alleen achter gelaten in mijn huis en dat was geen probleem. Nadat Wim klaar was heeft hij dat telefonisch gemeld. Ik dacht dat de lekkage nog niet verholpen en Wim is geheel kosteloos de dag erna nog komen kijken. Maar het bleek vocht residu in de muur te zijn. Na een week is alles nog altijd helemaal droog. Een goede reparatie!
  • Review door Frans, Goirle
    Beoordeeld op 12 dec 2010
    verbouwing badkamer
    Wij zijn zeer tevreden over het werk dat door Wim de Jong is geleverd. Wim maakt lange dagen waardoor het werkl flink opschiet. Prettig is dat alles door Wim zelf gedaan wordt waardoor je niet allerlei verschillende mensen over de vloer krijgt. Er is ruimte voor overleg en Wim denkt goed mee.
  • Review door Niels, Helmond
    Beoordeeld op 9 dec 2010
    Bad Kitten
    Deze man was prima op tijd en pakte nog extra werkzaamheden mee voor de al scherpe totaalprijs zoals afgesproken.Als ik nog een klus heb ik de toekomst zal ik deze meneer zeker weer inschakelen. Bedankt meneer de jong
  • Review door david, Den Bosch
    Beoordeeld op 30 nov 2010
    Bad stop wil niet open
    snel, spoedig, vriendlig. bedankt
  • Review door Joost, Eindhoven
    Beoordeeld op 30 nov 2010
    Voordeur klemt
    Helemaal tevreden over de werkzaamheden van Wim de Jong! Hij was exact op tijd aanwezig, binnen 30 minuten was het probleem (een sterk klemmende deur, die ook af en toe helemaal niet meer geopend kon worden) verholpen, en alles werd netjes achtergelaten. Het was maar een klein klusje voor een vakman, maar toch wel een zorg minder voor mij!
  • Review door van megen, Sint-Michielsgestel
    Beoordeeld op 3 nov 2010
    Plaatsen dakkapel
    Wim de Jong is een zeer bekwame vakman. We zijn zeer tevreden over de plaatsing van de dakkapel. Prima job en beveel hem graag aan.
  • Review door kees, Eindhoven
    Beoordeeld op 23 okt 2010
    2 dakramen vervangen
    Goede afspraken, netjes afgewerkt,alles keurig opgeruimd en oude ramen meegenomen. Aardig in de omgang.