Klusbedrijf de Clipers

Klusbedrijf de Clipers beoordelingen (38)

• Review door Iryna, Helmond
    Beoordeeld op 23 apr 2020

Tegels zetten: 14 m2; Vloer; Keuken

Quick response. They are not afraid of challenging and customized work and do it well. Attention to the details, flexibility and initiative.
  • Review door Sally, Roermond
    Beoordeeld op 22 apr 2020

Binnenschilderwerk: 165 m2 wanden; 15 m2 plafonds; 2 trappen

Waren met spoed op zoek naar een schilder, na telefonisch contact ging bedrijf Clipers de dag erop meteen aan de slag. Klus is netjes en ruim binnen de afgesproken termijn goed uitgevoerd. Ik zal iedereen bedrijf Clipers aanraden.
  • Review door Anita, Venlo
    Beoordeeld op 3 apr 2020

Toilet renovatie: 1 m2; Hangend

In één woord top! Allereerst onze complimenten aan Harut, een harde werker, een echte vakman, werkt secuur, denkt met je mee en zeer prettig in de omgang, niks was hem teveel. De communicatie met Karen was ook zeer prettig. Wij bevelen dit bedrijf dan ook iedereen aan. Wij zijn heel blij met ons nieuw toilet en zullen zeker onze klusjes in de toekomst aan Karen en zijn team toevertrouwen.

Graag gedaan, fijn om te horen en tot volgende dienst 👍

Reactie geplaatst 3 apr 2020
  • Review door Lammert, Venray
    Beoordeeld op 26 feb 2020

Binnenschilderwerk: 2 trappen

Echt een top bedrijf welke ik iedereen zou aanbevelen. Werken snel, nauwkeurig en zijn erg prettig in de omgang. Bovendien erg veel kennis van zaken en denken goed mee. Wij zijn onlangs van Amersfoort naar Venray verhuist en dit was een erg prettige kennismaking met een lokaal bedrijf.
  • Review door Ruud, Heythuysen
    Beoordeeld op 7 jan 2020

Tegels zetten: 4 m2; Muur; Keuken

We zijn zeer tevreden met het geplaatste tegelwerk in onze nieuwe keuken. Vriendelijke mensen en goede kwaliteit. Minpuntje was dat ze niet alle benodigde materialen mee genomen hadden en we die zelf in de winkel moesten gaan halen. Uiteraard zijn de gemaakte kosten direct verrekend en was alles binnen een dag klaar. Omdat de rest allemaal dik in orde was zijn wij zeer tevreden over dit bedrijf.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lottum
    Beoordeeld op 1 jan 2020

Binnenschilderwerk: 60 m2 wanden

Onze ervaring met de clipers was erg goed. Goede prijs/kwaliteit verhouding en komen afspraken na. We zullen het bedrijf zeker nog eens benaderen mocht dit nodig zijn.
  • Review door Peggy, Horst
    Beoordeeld op 12 dec 2019

Tegels zetten: 3 m2; Muur; Keuken

Snelle service. Goed werk. Goede prijs. Komen zelfs terug op zondag om de klus af te maken. Zaterdag tegels plaatsen. Zondag voegen en afkitten.

Beste Peggy, fijn om te horen dat u tevreden bent.

Reactie geplaatst 12 dec 2019
  • Review door Jan-Karel, Venlo
    Beoordeeld op 30 nov 2019

Sanitair plaatsen of vervangen: Toilet; plaatsen en offerte badkamer

Snel, duidelijke afspraak, en vakkundig werk! Top!
  • Review door Avondwinkel venray Merdan
    Beoordeeld op 19 nov 2019

betegeld

Karen en zijn mannen hebben de klus op een professionele wijze geklaard. De communicatie was zeer fijn verlopen. Ook waren zij zeer scherp met de prijs dan de andere aanbieders. Bij de volgende klus ga ik Clippers zeker weer benaderen.

Fijn om te horen dat u tevreden bent👍

Reactie geplaatst 19 nov 2019
  • Review door Arno, Belfeld
    Beoordeeld op 17 okt 2019

Schilderwerk buiten

Clippers zijn mannen leveren goed werk, zijn beleefd en werken hard door. Cliper komt zijn afspraken goed na Aanrader