Klusanders

Klusanders beoordelingen (490)

• Review door Tim, 's-Heerenhoek
    Beoordeeld op 17 mei 2017
    Stucen woonkamer muren 68,5m2 en plafond 55m2
    1 woord Top! Stonden hier binnen 1 dag. 3 man sterk. 130 m2 Alles is netjes afgeplakt. Prachtig glad stucwerk. Het was een zware klus voor ze. Met een plafond op 6,5mtr hoogte. Maar ook dat was geen probleem. Alles netjes achter gelaten keurig opgeruimd. Ik moet heel eerlijk zeggen. Het is altijd de vraag wie er komt met z'n klus. Maar deze mannen verstaan hun vak. Gewoon duidelijk vertellen wat je wilt en ze doen het. Ik vraag hun de volgende keer weer. Bedankt
  • Review door Werner, Oud-Beijerland
    Beoordeeld op 20 apr 2017
    Stucen van spachtelpoetswanden in het hele huis. 125 m2
    Vakmensen. Aardige Bulgaren. Proberen ook nog met je mee te denken. Al gaat het praten soms met handen en voeten. Geen probleem en altijd een lach.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kapelle
    Beoordeeld op 16 apr 2017
    Stucen woning in Goes, ca. 700m2
    3 Bulgaarse stucadoors hebben de werkzaamheden uitgevoerd. Bij de start van de werkzaamheden wordt aangedrongen op betaling van de werkzaamheden zonder factuur. Ze werken hard maar hebben maar 1 doel en dat is vierkante meters maken. De details "vergeten" ze of voeren ze slecht uit zoals de eggekanten bij kozijnen, hoeken kleiner dan 90 graden, lastig te bereiken wanden worden niet afgemest. Uw gereedschap is niet veilig voor deze mensen, ik mis een blikschaar en rolmaat. Hun baas is niet bereikbaar na betaling van de werkzaamheden, hij reageert nergens op.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 4 apr 2017
    Sausklaar stucen 49m² of 49+41m²
    Prijs/kwaliteit erg goed. Wel zelf goed afplakken.
  • Review door Ben, Zeewolde
    Beoordeeld op 3 apr 2017
    Stucen wanden begane grond en 1e etage
    Echte vaklui! Ze moesten een eindje rijden en kwamen daardoor nog wel eens in de file terecht, Maar ze leveren topkwaliteit voor een leuke prijs! Jongens bedankt!
  • Review door Taco, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 mrt 2017
    Stucen 162 m2
    Ik ben erg tevreden over Klusanders. Stucwerk is erg netjes geworden, en ze konden een groot team sturen (acht man) zodat al het stucwerk in zes ruimtes in twee dagen perfect is gedaan. Aanrader!