Klimaat koning

Klimaat koning beoordelingen (39)

• Review door Sjoerd, Sint-Oedenrode
    Beoordeeld op 1 apr 2024

Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Monosplit, Multis...

• Review door Alexander, Eindhoven
    Beoordeeld op 24 feb 2024

Air conditioning: Nieuwe installatie; 2 apparaten; Monosplit

Netjes en snel geïnstalleerd. Eric is heel vriendelijk en vakkundig. Zeker een aanrader.
  • Review door Carla, Nuland
    Beoordeeld op 26 jan 2024

Air conditioning: Nieuwe installatie; 2 apparaten; In overleg

Alles is prima afgewerkt. Plezierig contact gehad. Beslist een aanrader.
  • Review door Noelle, Valkenswaard
    Beoordeeld op 19 jan 2024

Air conditioning: Nieuwe installatie; 2 apparaten; In overleg

Super goede ervaring met Klimaat Koning. Hij had al snel tijd voor een offerte en ook snel de tijd om de airco’s te installeren. Communicatie liep soepel, via Whatsapp kregen we vaak direct al antwoord. Hier 4 airco’s laten plaatsen, was in 1,5 dag gebeurd. Het is netjes gebeurd met gepaste zachtheid voor onze vloer en spullen. Prijs is heel netjes! Dikke aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Aalst
    Beoordeeld op 1 nov 2023

Air conditioning: Nieuwe installatie; 3 of meer apparaten; Multisplit

Super goed geholpen, is heel duidelijk in communicatie en komt afspraken na. Is keurig op tijd en werkt netjes. Kon op korte termijn langs komen om te kijken en daarna snel aan de slag. Echt een aanrader. Eric onzettend bedankt!
  • Review door Shivash, Schijndel
    Beoordeeld op 16 sep 2023

Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Monosplit

2 airco’s laten zetten. Netjes alles gedaan en afgewerkt. Goede service en vriendelijkheid
  • Review door Sjoerd, Eindhoven
    Beoordeeld op 14 sep 2023

Airconditioning repareren: 1 apparaat; Gas toevoer

Super vriendelijk en behulpzaam, snel en weet wat hij doet. Zeker een aanrader!
  • Review door K, Nuenen
    Beoordeeld op 13 jul 2023

Air conditioning: Nieuwe installatie; 2 apparaten; Multisplit

Eric heeft ons uitstekend en snel geholpen waardoor we nu in de zomer ook kunnen genieten van afkoeling tegen een nette prijs.
  • Review door Dennis, Horst
    Beoordeeld op 20 mei 2023

Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Monosplit

Opdracht naar volle tevredenheid uitgevoerd door Eric van Klimaat koning. Eerlijke en vriendelijke vakman die flexibel was en zijn afspraken nakomt. Helder advies gekregen over de beste en mooiste oplossing. Vlotte installatie en heldere uitleg over de airco. Ruimt alles op en laat het netjes achter. En dat voor een scherpe prijs. We zijn heel blij met het eindresultaat en zouden Eric zeker aanbevelen.
  • Review door Janou, Wijchen
    Beoordeeld op 19 mei 2023

Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Monosplit

Super snel geholpen, zeer deskundig advies. Gaf zelf gelijk eerlijk aan dat goedkoopste optie voor mij meer als voldoende zou zijn. Dus al met al super tevreden. Kan zeker aanraden!☺️