Kit King

Kit King beoordelingen (248)

• Review door Alex, Rotterdam
    Beoordeeld op 29 jan 2020
    Kitten: Douche
    Joey van Kit King heeft onze nieuwe badkamer opnieuw gekit omdat onze aannemer prutswerk had geleverd waardoor er lekkage was ontstaan. Gelukkig kon er op korte termijn worden geschakeld met Kit King en hebben ze in een ochtend onze badkamer onder handen genomen. Ze hebben prima werk geleverd en het ziet er superstrak uit. Een aanrader dus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 25 jan 2020
    Kitten: Bad
    Joey reageerde snel, dacht fijn mee en was snel beschikbaar. Dezelfde dag nog was mijn bad helemaal gekit en het ziet er super eitjes uit!
  • Review door Rob, 't Harde
    Beoordeeld op 21 jan 2020
    Kitten: Douche
    Gewoon prima! Hele badkamer gekit, ziet er erg goed uit! Afspraak was snel en duidelijk gemaakt ook! Super!
  • Review door Mark, Deurne
    Beoordeeld op 13 jan 2020
    Kitten: Tegels
    Mijn ervaring met de Joey van de KitKing is zeer positief. Het geleverde werk ziet er echt perfect uit. De communicatie was heel duidelijk en correct. Joey denkt mee en geeft gevraagd en ongevraagd advies zonder daarbij ergens op aan te dringen. Dat kan ik zeer waarderen. Ik zal Joey dan ook aanraden bij eenieder die nog een vakman zoekt voor het kitwerk.
  • Review door Marie josee
    Beoordeeld op 9 jan 2020

Kitwerk badkamer wc en keuken

Zeer netjes en professioneel werk geleverd, betrouwbaar en net persoon die ook nog eens goede adviezen geeft !!
  • Review door Daphne Vd Ven

Kitwerk badkamer & keuken

• Review door Denise Van Ierland
    Beoordeeld op 9 jan 2020

(Kit werkzaamheden uitgevoerd voor badkamer woning)

Erg goed geholpen met advies over het vernieuwen van onze kit voegen in de badkamer, en daarna keurig werk geleverd. Hele vriendelijke jongeman met oog voor detail. Zeer tevreden!
  • Review door Jos Verstappen
    Beoordeeld op 9 jan 2020

(Kit werkzaamheden uitgevoerd betreft woning klant)

Erg snelle & goede service! Vriendelijke jongeman die zijn vak goed verstaat en ons heeft voorzien van strak kitwerk. Een echte aanrader!