Kit King

Kit King beoordelingen (248)

• Review door Roepesh, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 14 apr 2020
    Kitten: Toilet, Tegels
    Top service en kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Gister een afspraak gemaakt en hij kon al vandaag alles afmaken.
  • Review door Mandy
    Beoordeeld op 29 mrt 2020

Kitwerk badkamer

Heel goede ervaring met joey van de firma kitking. Kon zeer snel de keuken en badkamer van kit voorzien.Komt zijn afspraken goed na en levert heel net werk af. Ik ben zeer tevreden over dit kitbedrijf.
    (Bewerkt op 30 mrt 2020)
  • Review door Anne, Beverwijk
    Beoordeeld op 26 mrt 2020
    Kitten: Plint keuken
    Volgende dag kwam hij de klus al doen, werkt snel en netjes en is zelfs nog dezelfde dag teruggekomen om een deel bij de deuren te doen
  • Review door Rene, Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 24 mrt 2020
    Kitten: Douche
    S middags de kit klus op werkspot gezet. Eind van de middag nog netjes uitgevoerd.
  • Review door Karin, Zwolle
    Beoordeeld op 19 feb 2020
    Kitten: Bad, Aanrecht
    Kit werk binnen mum van tijd klaar, mooi strak afgewerkt! En dat met een gezellig praatje tussendoor. Prima werk!
  • Review door Marcel, Enschede
    Beoordeeld op 2 feb 2020
  • Review door Judith, Nijverdal
    Beoordeeld op 2 feb 2020
    Kitten: Toilet, Douche
    Joey reageerde vrijwel direct op de door mij geplaatste opdracht. Het kitwerk kon vervolgens snel uitgevoerd worden. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en er werd op een prettige manier gecommuniceerd.
  • Review door José, Voorburg
    Beoordeeld op 31 jan 2020
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 30 jan 2020
    Kitten: Douche
    Prettige communicatie en prettig persoon, Joey reageert over het algemeen heel snel en correct op berichten. Mede daarom Kit King gekozen. Kitwerk in onze badkamer is goed gedaan en daarmee is onze lekkage opgelost. Alles kan er weer 10 jaar tegenaan (onder garantie van Kit King).