Keit Logistix & Movers

Keit Logistix & Movers beoordelingen (73)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zeewolde
    Beoordeeld op 22 okt 2018

Witgoed verhuizen (4 stuks)

Goede communicatie, op tijd, nette prijs binnen budget... raad ze zeker aan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit IJmuiden
    Beoordeeld op 8 okt 2018

22 Steigerhout kasten 1 trap af... zwareklus

Echt 5 strerren waard.. 75 euro afgesproken om een heel zwaar steigerhouten bed 1 trap af te tillen. Ze waren op tijd en beleefd. 1 van de kasten kon op geen enkele manier het trappengat door. Hoefde maar 70 euro af te rekenen en bood aan alsnog de kast naar beneden te komen tillen nadat ik een plank of wat eraf had gehaald. 1,5 dag later zijn ze iid netjes de kast naar beneden komen tillen! Echt klasse!
    Beoordeeld op 7 okt 2018

lichte verhuizing

Ik was zeer tevreden met Top Quality Logistics. Alles verliep vlot! Absolute aanrader! Kristina
  • Review door Linda, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 sep 2018

takelen bank naar 1e etage

Sympathieke mannen! Communicatie verliep fijn, kwamen zelfs vroeger dan ze eerst aangaven omdat ze wisten dat de bank al buiten stond. Het takelen verliep zeer snel, ondanks de lastige locatie en de zeer zware bank. Zal ze zeker weer benaderen bij de volgende lastige klus :)
  • Review door Paul, Amsterdam
    Beoordeeld op 29 sep 2018

Kast trap op sjouwen VANMIDDAG!

• Review door Froukje, Amstelveen
    Beoordeeld op 14 sep 2018

Tillen van een kast naar binnen

Aardige sterke mannen die netjes en voorzichtig te werk zijn gegaan. Ze hadden professionele spullen en materialen bij zich om de klus te klaren. Ze konden ook snel komen, dat was fijn aangezien mijn bezorgde loodzware meubel in de tuin was achtergelaten.. top gedaan mannen
  • Review door Gina, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 sep 2018

Spullen verplaatsen en opslaan

Erwin en zijn team waren prima - snel en heel netjes. Ze hebben alles goed beschermd en er was geen stress voor me. Ik kan hen helemaal aanbevelen.
  • Review door ph, Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 8 aug 2018

kast verhuizen

zeer goed en bekwaam gedaan. vriendelijk, rustig en beleefd, een aanrader!
  • Review door Ronald, IJmuiden
    Beoordeeld op 1 aug 2018

Vervoer 4x18 inch velgen met band - harderwijk naar heerugowaard

Super fijn. Snel en adequaat gehandeld en volgens afspraak het transport uitgevoerd, Tegen een goede prijs!
  • Review door Alex, Rotterdam
    Beoordeeld op 1 aug 2018

Moving bed and small couch in Rotterdam

We moved a boxing spring bed and two couch with Top Qualtiy Logitics. The job has been done in a good hand. The bed is dissembled, covered with protection case, moved and reassembled. We are very satisfied. Well recommended if you are looking for moving assignment.