JWS Transport

JWS Transport beoordelingen (121)

Beoordeeld op 25 jan 2016

Verhuizing tijdens kerstvakantie

We zijn ontzettend tevreden over onze verhuizing met JWS Transport. De communicatie verliep uitstekend, de verhuizing was heel snel geregeld en ook het de- en monteren van de kast verliep prima. We hebben niets anders dan lof voor Sven en zijn collega's. Verhuizen doen we nooit meer zelf!
  • Review door Lissa, Spijkenisse
    Beoordeeld op 21 jan 2016

Grote stukken verhuizen

Vorige week vrijdag hebben de mannen van JWS ons verhuist . Ze doen enorm hun best en werken zeer netjes . Alle zware spullen waren zo over ,super aanrader deze mannen!
  • Review door Femke, De Meern
    Beoordeeld op 9 jan 2016

Verhuizen wasmachine

Prima verhuizers. Erg fijn dat ze beschikbaar waren op zeer korte termijn. Goede en betaalbare uitvoering van de klus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bergen
    Beoordeeld op 30 dec 2015

Indesit wasmachine vervoeren van Bergen NH naar Leiden + kasten ver...

De klus is zeer goed geklaard door JWS Transport, ik kan ze aan iedereen aanbevelen! Binnen de korte termijn dat we de klus gedaan wilden hebben is dat allemaal prima gelukt, klasse.
  • Review door Helena, IJsselstein
    Beoordeeld op 23 dec 2015

Bankstel ophalen en bezorgen

Geweldig geholpen door deze 2 mannen. Bankstel kon niet in de lift maar zonder probleem 4 hoog bezorgd, grote klasse bedankt x
  • Review door Björn, Hilversum
    Beoordeeld op 3 dec 2015

Verhuizen 30.11.15 of 01.12.15 Hilversum-Nieuwkoop

Zeker een aanrader, Twee super nette Gasten, hebben het opdracht perfect uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 28 nov 2015

Piano takelen & verhuizen naar nieuwe woning

Geweldige service! Heel sympathiek bedrijf en het transport van onze piano en bankstel inclusief takelen is fantastisch goed georganiseerd. Zou ze absoluut aanraden!
  • Review door LW, Nijmegen
    Beoordeeld op 16 nov 2015

Verhuizer en opslag gezocht Bergschenhoek-Nijmegen

Een flinke verhuizing van meer dan 50 cm3. Goederen moesten ook nog zo'n twee maanden in opslag waarna het kon worden afgeleverd in de nieuwe woning. Jan Willem en Sven hebben dit uitstekend verzorgd tegen een gunstige prijs. Bij vragen werd snel geantwoord, ook in het weekend. De verhuizing werd snel en vakkundig uitgevoerd. Flexibel indien zaken toch anders moesten en beide heren zijn prettig in de omgang. Kortom, wij bevelen JWS transport van harte aan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 11 nov 2015

Inboedel van eerste verdieping naar begane grond

De heren van JWS Transport werkten netjes en snel. Wij zijn zeer tevreden.
  • Review door Frans, Schiedam
    Beoordeeld op 18 okt 2015

Verhuizing van de grote stukken

Enthousiaste en vriendelijke kerels, keurig op tijd, alles netjes verpakt en vakkundig verhuist. Een echte aanrader!!