JP Onderhoud en schilderwerken

JP Onderhoud en schilderwerken beoordelingen (305)

• Review door Dominique, Leidschendam
    Beoordeeld op 19 mrt 2017

Schilderen buitenzijde 5 huizen

Johan en consorten hebben een topklus(5 grote herenhuizen) afgeleverd. Hebben bij ons de gehele buitenzijde geschilderd inclusief dakkapellen iom de buren Zeer netjes en professioneel geschilderd met A-merk verf. Werken vakkundig en snel binnen de gemaakte afspraken. Zeer concurrerend vergeleken met meerdere schildersbedrijven(duidelijke offerte). Vanaf deze klus zijn er nog meerdere klussen uitgerold. Kortom een een top bedrijf die ik voor 100% kan aanraden en zeker zal benaderen voor volgend jaar als de binnenzijde geschilderd moet worden.
  • Review door Wendy, Delft
    Beoordeeld op 3 mrt 2017

Schilderen plafond, deuren en voorgevel

Wij hebben door JP Onderhoud het plafond en de deuren naar buiten laten herstellen. De deuren waren er heel slecht aan toe veel rotte plekken, de mannen hebben echt vak werk geleverd en komen met slimme oplossingen. Vooraf een prijsafspraak gemaakt en ondanks dat er veel meer werk in ging zitten dan verwacht niet meer gerekend dan de afgesproken prijs! Ze werken netjes, zo wel het eind resultaat maar ze gaan ook netjes met je spullen om en alles wordt netjes afgedekt. Kortom heel erg blij met het resultaat en voor het volgende klusje bellen we ze zeker weer op!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 4 nov 2016

houtwerk buitenkant huis schilderen

Zeer goede ervaring. Ze waren snel beschikbaar om de klus te doen en hebben goed werk geleverd. Ook een kleine druiper aan de voorkant werd vlot hersteld.
  • Review door john
    Beoordeeld op 3 nov 2016

gehele woning geschilderd van donker bruin naar hoog glans wit radiators ook geschilderd

Zeer goede en betrouwbare schilder. Werkt erg netjes en denkt goed mee. Al het houtwerk van ons huis ziet er zeer mooi uit. De volgende klus hebben we alweer bij JP onderhoud aangevraagd. Een schilder die wij zeker aanraden!
  • Review door dhr pascal
    Beoordeeld op 10 okt 2016

vrijstaande woning ontdaan van de oude verf laag en met sigma allure opnieuw in de lak gezet top resultaat

Hele fijne hardwerkende mannen die weten van aanpakken. Niets is te veel gevraagd en zijn flexibel. Perfecte afhandeling van begin tot einde, echte aanrader mocht je op zoek zijn naar een grote schilderklus. Wij hebben gekozen voor sigma allure en ons huis is een plaatje geworden. Bedankt JP!
  • Review door Jeanette, Den Haag
    Beoordeeld op 9 okt 2016

schilderen buitenkozijnen 1e en 2e verdieping (van 4 ramen in totaa...

De klus is volledig op schema en naar volle tevredenheid uitgevoerd. We werden steeds op de hoogte gehouden van alles wat er gedaan was. Flexibiliteit en deskundigheid prima in orde! Hier en daar wat humor maakte het ook tot een prettig contact met de mannen van JP. En aan het eind van de klus ziet er alles er prima uit. Kortom, alle vertrouwen om nogmaals met JP in zee te gaan. We zien uit naar de volgende klus!
  • Review door errol
    Beoordeeld op 9 okt 2016

voor en achter kant opnieuw in de verf gezet

Op alle vlakken 10 punten! JP Onderhoud heeft bij mij (4-hoog herenhuis) de kozijnen van de voor + achtergevel geverfd en daar waar nodig rot hout vervangen. Daarnaast hebben ze binnen schilderwerk uitgevoerd aan de houten trap en de muren gewit. Dit alles is zeer vakkundig en naar volledige tevredenheid uitgevoerd. De mannen hielden goed rekening met de bewoners zodat overlast tot een minimum beperkt bleef en zorgden dat hun werkplek schoon bleef. Qua prijs zijn ze erg concurrerend dit i.c.m. de service en het resultaaat is er geen betere match te wensen. Een aanrader!
  • Review door Jasper, Rotterdam
    Beoordeeld op 21 jul 2016

Scheur in gevel hetstellen.

Goed werk geleverd, vriendelijke man.
  • Review door Thomas, Delft
    Beoordeeld op 13 jul 2016

Schilderen 5 buitenkozijnen op 1e en 2e verdieping

Zeer positieve ervaring met Johan. Prettige communicatie in voortraject. Klus is uiteindelijk uitgevoerd door 3 van zijn collega's. Dit waren echte vaklieden en hebben keurig werk afgeleverd. Harde werkers en zeer vriendelijk in omgang. Aanrader.
  • Review door Jolanda, Monster
    Beoordeeld op 1 apr 2016

Al het houtwerk schuren en schilderen

Johan en zijn mannen zijn echte vaklui! Ons oude en vervallen houtwerk is werkelijk prachtig geworden. We krijgen het ene na het andere compliment erover en het was bij ons niet makkelijk na de werkzaamheden van een andere schilder die de wanden en plafonds hebben gedaan, hadden we daarvoor Johan ook maar ingeschakeld... De mannen zijn ook niet te beroerd om wat extra's te doen, een keertje terug te komen, enzovoorts. Ze zorgen er gewoon voor dat het er goed uit ziet en de klant tevreden is. En buiten dat zijn het ook hele aardige Haagsche gasten waar je mee kunt lachen tussendoor. Een absolute aanrader!!!