JP Onderhoud en schilderwerken

JP Onderhoud en schilderwerken beoordelingen (299)

• Review door Hilde, Rotterdam
    Beoordeeld op 7 jun 2020

Binnenschilderwerk: 65 m2 wanden; 60 m2 plafonds

Het schilderwerk is fantastisch uitgevoerd, netjes en schoon weer opgeleverd. Binnen een dag alles gedaan wat ook prettig is, zeker voor toch een wat grotere klus als dit. Echte vakman, goudeerlijk..!! Een aanrader met een lekker Haags accent..! 🤗
  • Review door Lily I, Voorburg
    Beoordeeld op 31 mei 2020

Binnenschilderwerk: 40 m2 plafonds

Geweldig! Hij reageerde heel snel en kon heel snel komen. Was ook heel snel klaar met de klus. Keurig alles afgedekt en afgeplakt. Plafond keurig twee keer gedaan en ziet er perfect uit! Kwaliteit en prijsverhouding super! Superblij met hem en zijn collega! Ook heel aardig er was behoorlijk nog wat verf over en dat mocht ik houden omdat ik aan het verven was. Hoe lief is dat!
  • Review door Michel, Pijnacker
    Beoordeeld op 27 mei 2020

Binnenschilderwerk: 40 m2 plafonds

Goeie jongen van JP onderhoud. Werken netjes en ook snel. Echt een aanrader. Mijn volgende schilder klus gaat ook naar dit bedrijf.
  • Review door Charlotte, Voorburg
    Beoordeeld op 18 mei 2020

Binnenschilderwerk: 70 m2 wanden

Job well done ! Team super nice !! Flexible, fast and efficient Recommended !
  • Review door Lysanne, Voorburg
    Beoordeeld op 11 mei 2020

Binnenschilderwerk: 6 deuren

Toppers!! Echt in een raptempo het hele pand aangepakt. We zijn heel blij met JP onderhoud. Schilderwerk ziet er keurig uit! Dankjewel.
  • Review door Angelo, Schiedam
    Beoordeeld op 5 mei 2020

Binnenschilderwerk: 50 m2 plafonds

JP Onderhoud, Johan is een betrouwbare en goeie vakman. Ik ben namelijk zeer tevreden met het eind resultaat.
  • Review door Marie, Den Haag
    Beoordeeld op 29 apr 2020

Binnenschilderwerk: 40 m2 plafonds

Snelle reactie en net werk afgeleverd.
  • Review door Tim, Heemstede
    Beoordeeld op 23 apr 2020

Binnenschilderwerk: 110 m2 wanden; 6 m2 plafonds

Ervaring was prima. Johan en Leo hebben alle wanden keurig dekkend geschilderd. Zelfs de extra vraag (een lambrisering met een extra band in een andere kleur erboven; hierdoor werd alles begrijpelijk wel iets duurder) hebben ze heel mooi gedaan. Topwerk! Ik zou ze zeker aanraden.
  • Review door Aldo, Rotterdam
    Beoordeeld op 20 apr 2020

Binnenschilderwerk: 280 m2 wanden; 145 m2 plafonds; 4 deuren

We hadden geen zin om ons nieuwe huis helemaal te schilderen en hebben dit uitbesteed aan JP Onderhoud. Dat was een zeer goede keuze! Het was prettig communiceren met Johan en er is in korte tijd zeer goede kwaliteit werk afgeleverd. Tijdens de schilderklus wilden we de opdracht nog uitbreiden, wat ook absoluut geen probleem was. Na het schilderen werd het huis ook weer in keurige staat afgeleverd. Voor onze toekomstige schilderklussen zullen we Johan ook zeker weer inschakelen.
  • Review door Marjolein, Den Haag
    Beoordeeld op 6 apr 2020

Binnenschilderwerk: 36 m2 wanden; 12 m2 plafonds

Vakkundig, schilderwerk is mooi. Daarnaast is JP Onderhoud ook nog heel flexibel.