Jansen Dak Herstel

Jansen Dak Herstel beoordelingen (52)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zevenaar
    Beoordeeld op 4 jul 2022
    Lekkage: Lekkend dak
    Ik had een lekkage. Dezelfde dag nog gekomen voor een noodreparatie. Heel tevreden, had niet verwacht dat dergelijke service vandaag de dag nog bestond.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bemmel
    Beoordeeld op 27 jun 2022
    Lekkage: Lekkend dak
    Reageert snel, komt afspraak na, belt als hij eraan komt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bennekom
    Beoordeeld op 24 jun 2022
    Dakrenovatie: Dak lekkage; Puntdak
    Dit bedrijf heeft mij nog dezelfde dag goed geholpen in verband met een lekkage aan mijn dak.
  • Review door Angelo, Arnhem
    Beoordeeld op 8 jun 2022
    Lekkage: Lekkend dak
    Deskundig Advies prijs/Kwaliteit, Een vakman die z'n werk echt serieus neemt. Zeker een aanrader.
  • Review door Leandra, Ede
    Beoordeeld op 12 mei 2022
    Dak of dakgoot repareren: 45 m²; Dak; Reparaties
    Super goed bedrijf! Hadden voor ander dak een andere dakdekker gehad en hadden daarmee meest vreselijke ervaring. Hebben dat ook meteen aangegeven dat we niet weer zoiets wilde. Waren super vriendelijke legte goed dingen uit, lieten super veel foto's vooraf zien van hun eerdere werk. Lieten tijdens de werkzaamheden ook hun voortgang en werk zien via foto's tussendoor. Legte ook uit wat ze deden en waarom! Echt super super tof kan niet beter hebben. Zelfs bij eerste bezoek was net na een storm lag er een dakpan erg gevaarlijk op de rand los, heeft deze uit vriendelijkheid voor de buren goed gelegd en hoefde er niks voor! Kan geen betere dakdekker wensen. Geeft ons ook advies over toekomst dingen die over 5/10 jaar pas gedaan hoeven worden, maar is bovenal eerlijk!
  • Review door Relana, Oss
    Beoordeeld op 4 mei 2022
    Lekkage: Lekkend dak
    De beste man heeft mij snel en vakkundig geholpen. zeker een aanrader
  • Review door Silvia, Velp
    Beoordeeld op 29 apr 2022
    Lekkage: Lekkend dak
    Zaterdag einde middag een daklekkage,maandagmorgen 9.00 was meneer er al en heeft hem voor tijdelijk kunnen dichtmaken, op korte termijn kon het dak vernieuwd worden, snel en netjes gedaan, volgende keer weet ik jullie weer te vinden Peter en Leonard, ik ben dik tevreden !!!!