JansDakVensters

JansDakVensters beoordelingen (363)

• Review door Maikel, Waalwijk
    Beoordeeld op 24 jul 2016

2 dakramen plaatsen

Maikel en zijn mannen hebben op onze zolder 2 grote velux dakramen geplaatst. Verbaasd hoe snel dit ging en de ervaring die hij heeft met het plaatsen van de ramen. Ze werken keurig en snel, dekken de vloeren af en ruimen alles op. Aanrader met een scherpe prijs! Thx Maikel
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Velp
    Beoordeeld op 23 jul 2016

Twee dakramen vervangen voor velux dakramen. Plus twee nieuwe velux...

Gedreven, snel en vakkundig. Value for money!
  • Review door Steven, Aadorp
    Beoordeeld op 23 jul 2016

Vervangen van twee dakramen.

Ze kwamen van ver, maar werkten super snel. Ramen waren in enkele uren vervangen. Al het aftimmer werk netjes in gegrond materiaal opgeleverd.
  • Review door annette, Hoorn
    Beoordeeld op 3 jun 2016

plaatsen twee dakramen in garage zolder

Ervaring zelve aan het werk. Mooi opgeleverd en tegen afgesproken prijs. Super.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoorn
    Beoordeeld op 21 mei 2016

Plaatsten 2 keer velux dakraam PK10

Gedreven persoon die gewoon de klus aanpakt en afgesproken werk levert voor een schappelijke prijs. Bij aanvang klus kwamen we er achter dat we 1 dakraam beter konden wijzigen in een ander model vanwege zonnepannelen op het dak. Was geen enkel probleem. Met het busje werd een andere opgehaald en erin gezet. Enig minpuntje is dat ze iets gehaast te werk gaan, voor de rest goede vakmensen. Ik zou hem iedereen kunnen aanraden.
  • Review door Soraya, Vleuten
    Beoordeeld op 17 apr 2016

2 x Velux dakraam GGL U08 134x140

Door weersomstandigheden kwamen ze helaas pas om 15 uur in plaats van 12 uur. Om 20.30 uur waren ze klaar. Heel vriendelijke mannen. Tijdens het werken ruimden ze het afval steeds netjes naar buiten. De aftimmering moeten we zelf nog opschuren en verven nadat zij gaten dicht hebben geplamuurd. Helaas zitten er nog wel resten van stickers op de ramen. Ook had er wel even een sopje over gehaald mogen worden. Misverstand over de manier van betaling. Verder wel ontzettend blij met de nieuwe dakvensters en raambekleding!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 25 mrt 2016

Dakraam fenstra 55*45 plaatsen

Goede en snelle service voor een goede prijs dakraam geplaatst. Zeer tevreden! Dank
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Katwijk
    Beoordeeld op 12 feb 2016

plaatsen van 2 dakramen maat 94x118 ( graag ook leveren van de dakr...

Zeer kundig en netjes geplaatst voor een scherpe prijs. Fijn dat het ook zo snel kon, een aanrader Carolien / Katwijk
  • Review door Hanneke, Arnhem
    Beoordeeld op 31 jan 2016

Plaatsen en eventueel leveren van een dakraam

Keurig werk afgeleverd en in no time klaar,petje af voor dit harde werken voor een mooi stukje vakwerk! Twee grote velux ramen rijker en heel blij mee! We vragen deze vakman graag weer.
  • Review door naomi, Cuijk
    Beoordeeld op 27 jan 2016

budget tuimelvenster incl gootstuk (55x72) plaatsen op zolder

We hebben op vrijdag de klus aangevraagd via werkspot, de volgende dag konden ze al komen. Ivm autopech konden ze niet op tijd hier zijn, hebben dit netjes telefonisch gemeld en zijn 's middags alsnog gekomen en hebben de klus snel geklaard.