Iroko Parketvloeren
Iroko Parketvloeren beoordelingen (270)
Review door Elaine, Amsterdam Beoordeeld op 12 jan 2016Beoordeling: 5 van 5Schuren van eiken lamel parket en olienNadat wij een vraag hebben uit gezet via werkspot, kregen wij al snel een berichtje van Iroko Parketvloeren. Zij kwamen direct met een zeer scherpe offerte en zijn vrijblijvend kijken. Door goed advies hebben wij uiteindelijk gekozen met Iroko Parketvloeren in zee te gaan. Resultaat: Op de dag zelf waren er twee professionals die netjes op tijd waren. Na een korte check over welke kleur het zou worden zijn de heren aan de slag gegaan. Tevens hadden wij een deur schuurde over de vloer, dit was geen probleem voor de mannen en hebben dit meteen meegenomen (zonder meerprijs). Uit eindelijk hebben zij binnen de gestelde hun werk top afgeleverd. Later hebben wij via de mail nog een onderhoudsdocument voor de vloer. Prachtig resultaat!!!Review door marloes, Hoogwoud marloes, Hoogwoud
Beoordeeld op 7 jan 2016Beoordeling: 5 van 5vloer schuren en lakkenSuper! Mijn vloer ziet er weer als nieuw uit. Communicatie was prima en de heren werkte erg netjes.Review door Schutte, Hoorn Schutte, Hoorn
Beoordeeld op 2 jan 2016Beoordeling: 5 van 5vloer van ongeveer 60 vierkante meter schuren en lakkenVandaag is de vloer opnieuw geschuurd bij ons door iroko parketvloeren. Wij hebben na meerdere contacten gehad te hebben met verschillende bedrijven gekozen voor iroko parketvloeren omdat, hun een vaste prijs hadden en bij de andere biedingen die we gehad hadden nog extra kosten bij kwamen! Wij zijn erg tevreden hoe de vloer geworden is, kwa planning flexxibel, klantvriendelijk, optijd aanwezig, meedenkend, nette werkzaamheden..Review door Wong, Alkmaar Wong, Alkmaar
Beoordeeld op 24 dec 2015Beoordeling: 5 van 5Vloer schuren + oliën/lakkenWe hebben de vloer laten schuren en lakken met skylt lak. Zowel via de mail als telefonisch goede en snelle communicatie. Ze staan ook altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast denken ze graag met je mee en werken erg netjes. De opdracht was zoals afgesproken op tijd af. Conclusie: We zijn erg tevreden over de service en het resultaat en raden Iroko zeker aan!Review door Brigitte, Raamsdonksveer Brigitte, Raamsdonksveer
Beoordeeld op 30 nov 2015Beoordeling: 4 van 5Review door kate, Utrecht kate, Utrecht
Beoordeeld op 26 nov 2015Beoordeling: 3 van 5Parketvloer schuren en lakkenEind oktober heb ik mijn parketvloer laten schuren en met Skylt mat lak lakken. Communicatie is goed. De Skylt lak geeft een prachtig naturel kleur aan het hout. Skylt is zeker een aanrader! Houd er wel rekening mee dat bij scheuren niet alle vlekken helemaal verwijderd worden, een plantenkring is nog steeds te zien, hoewel wel lichter. Helaas hebben ze schade aangebracht aan de wc deur (ontstaan door botsing met voordeur) en slaapkamerdeur (hier is iets langs gescheurd?). Zie foto's. Het huis was recent geverfd en stond een maand leeg voordat ik naartoe verhuisde na het schuren van de vloeren. Ik meen dat de schade ontstaan is toen Iroko de vloeren heeft gescheurd. Hier kom je in een welles-nietes verhaal, wat je als klant niet wint. Er wordt gewoon ontkent. Een vergoeding of herstel van de verfschade was wel op zijn plaats. Dubbele gevoelens na de klus dus.Reactie van de vakman:
Jammer dat er afgerekend wordt met een onvoldoende . Korte uitleg de foto waar u wijst naar een plank dat is spinthout dit zijn lichtere stukken bij een mindere kwaliteit hout. Wij hebben de vloer geschuurd niet gelegd. De beschadigen op de deur deze zaten er al in dus vind het jammer dat de vinger naar ons wordt gewezen. Wij kunnen zelfs aantonen dat dit niet door ons komt. Wij zijn goed verzekerd en zouden dit zo bij onze verzekering kunnen neerleggen. Maar wij zien dit meer als ongepast om de verzekering in te schakelen voor een beschadiging die er al zat. Wij hebben u 2x gebeld voor een afspraak om aan te tonen dat de beschadigingen niet van ons afkomt maar waarschijnlijk staat u niet open voor deze afspraak omdat u deze 2x heeft afgezegd.
Reactie geplaatst 26 nov 2015Review door Elwin, Zeist Elwin, Zeist
Beoordeeld op 30 okt 2015Beoordeling: 5 van 5Vloer schuren en oliën/lakken + klein stukje bijleggenErwin heeft mooi werk geleverd. De vloer is keurig geschuurd en mooi afgelakt met een lichte lak. De vloer ziet er weer als nieuw uit! Op twee plekken is een stukje vloer bijgelegd en er is eigenlijk geen verschil te zien met de oude vloer.Review door Igua, Haarlem Igua, Haarlem
Beoordeeld op 19 okt 2015Beoordeling: 5 van 5Voor a.s. vrijdag: Lamelparket in woonkamer leggenAlles was super!! Garantie voor een persoonlijke, kwalitatieve en succesvolle service!! Zeer blije klantReview door Leroy, Puttershoek Leroy, Puttershoek
Beoordeeld op 7 okt 2015Beoordeling: 5 van 5Eiken lamelparket driestrooks schuren + olieënIn één woord: super! Goed contact met zowel Erwin als Yolanda, en er werd fijn meegedacht in diverse situaties. Het betrof het schuren van een vloer, en het leggen van laminaat op de 1e verdieping, beiden zijn super uitgevoerd. Erwin is een gezellige vent en een echte vakman. Laminaat wordt superstrak gelegd, en hij denkt vanuit ervaring mee bij stukken waar je normaal plakplintjes nodig hebt (verwarming, kozijnen, etc). Dat is nu zo netjes gelegd dat die plakplinten niet meer nodig zijn, veel mooier. Bijgaand een foto van de vloer beneden zoals deze is geworden, behandeld met Skylt, helemaal naar onze zin. De vloer was gelig gelakt, wat wij graag terug wilden brengen naar de natuurlijk kleur. Nog een kleine extra, het wegzagen van ongeveer 5cm aan parket zodat er een grotere inloopmat kon liggen pakt Erwin zo even mee. Ik kan Iroko aan iedereen aanraden.Review door Leonie, Den Haag Leonie, Den Haag
Beoordeeld op 3 okt 2015Beoordeling: 4 van 5Schuren, frezen en olieen houten vloerHarde werkers. Klus was in een dagje zeer naar tevredenheid geklaard.