Installatiebedrijf Kamp

Installatiebedrijf Kamp beoordelingen (144)

• Review door Maks, Zoetermeer
    Beoordeeld op 11 feb 2022

Badkamer: 6 m²; Complete renovatie

Zeer vriendelijk, denken met je mee om het zo netjes mogelijk te maken. Reageren snel op de groepsapp/prive-app en per mail. Mooie afwerking en duidelijke uitleg wanneer de douche te kunnen gebruiken.
  • Review door Mark, Barendrecht
    Beoordeeld op 11 sep 2021

Badkamer: Complete renovatie

Prima ervaring, alles ging in overleg en komt zijn afspraken na. Resultaat is fantastisch! Bijn een volgende klus huur ik Erwin en zijn mannen zeker weer in! Top bedrijf!!
  • Review door Jamie, Spijkenisse
    Beoordeeld op 21 apr 2021

Badkamer: 7 m2; Casco badkamer opbouwen (tegelen, meubels, sanitair)

Een hele fijne ervaring met Erwin en zijn mannen. De communicatie was top en zijn zeer tevreden met het resultaat. Nadat de badkamer af was, bleek er geen koud water uit de douchekop te komen. Na een belletje kwam Erwin meteen kijken en werd een paar dagen erna weer een tegel eruit gehaald om het nogmaals te controleren. Achteraf bleek dat er geen kraan vanuit de bouw was aangezet en dat er een WTW-systeem aangesloten was. Gelukkig snel alles gerepareerd en konden we eindelijk gebruik maken van de badkamer. Al met al een hele goede ervaring en zou het zeker de volgende keer weer laten doen door Erwin en co :). Je bent een toppertje! (uiteraard heeft ie ook het stopcontact geregeld bij de wasbak, maar heb geen nieuwe foto's meer gemaakt, haha)
  • Review door abraham, Rotterdam
    Beoordeeld op 2 mrt 2021

Badkamer: 6 m2; Vervangen sanitair

Eind januari 2021 was het zover. Installatiebedrijf Kamp kwam, zag en overwon. Na eerst de badkamer ontmanteld te hebben werd de opbouw slagvaardig aangepakt. Stuken, nieuwe douche, nieuw bad en badkamermeubel aanbrengen in een opnieuw betegelde ruimte. Fantastisch - wat een vakmanschap. Iedere dag werd er opgeruimd en met de speciale afzuiginstallatie was er relatief weinig stof in huis Het is nu volbracht en wij zijn er dolgelukkig mee! Een aannemer om aan te bevelen...
  • Review door Vincent Van schijndel, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 17 jan 2021

Badkamer: 8 m2; Complete renovatie, Uitbreiding, Vervangen meubels,...

Erwin werkt prettig en komt zijn afspraken netjes na, mooi resultaat van onze nieuwe badkamer en toilet beneden, problemen worden netjes opgelost!
  • Review door Mo, Roosendaal
    Beoordeeld op 10 okt 2020

Vloerverwarming aanleggen

Erwin heeft worldclass werk geleverd. Ik heb het plaatsen van de CV, toe-en afvoer van water naar alle ruimtes, dakdoorvoer ook aan hem besteed. Dat heeft hij top gedaan. Ik kan iedeeen installatiebedrijf Kamp aanbevelen! Via whatsap is hij ook goed bereikbaar en denkt graag mee!. Tot de volgende klus!
  • Review door Sabine, Rotterdam
    Beoordeeld op 6 okt 2020

Badkamer: 12 m2; Complete renovatie

Keurig werk opgeleverd met prettige Whats App communicatie en vriendelijk personeel. Erwin en Kahn zijn goed op elkaar ingespeeld en handelen snel bij vragen en/of opmerkingen. Mooi resultaat voor een opdracht van 2 badkamers, 2 toiletten en douche, in krap 2,5 week tijd, in een drukke bouw periode. Top prestatie!
  • Review door Jamie, Spijkenisse
    Beoordeeld op 30 sep 2020

Badkamer: Complete renovatie; 10 m2

Via werkspot zijn wij terecht gekomen bij Installatiebedrijf Kamp. Na een prettig gesprek hebben wij de keuze gemaakt dat Erwin de klus (badkamer & 2 toiletten) uit mocht voeren. Daarnaast heeft Erwin voor ons ook nog wat elektra werkzaamheden verzorgd en een muurtje geplaatst in de slaapkamer. De mannen hebben extreem lange dagen gemaakt en onwijs hard gewerkt om alles op tijd gereed te hebben. De afwerking is netjes uitgevoerd en de ‘kleine’ tegenslagen, werden ook vakkundig opgelost. Wij zouden installatiebedrijf Kamp zeker aanraden !
  • Review door Annelies, Spijkenisse
    Beoordeeld op 30 dec 2019

Badkamer: 7 m2; Complete renovatie

Levert kwaliteit, we zijn zeer tevreden over het resultaat. Ook de tijd waarin de gehele badkamer is verbouwd, ondanks een lastige soort tegel, waren we heel blij mee
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
    Beoordeeld op 15 mei 2019

Badkamer: Complete renovatie; 5 m2

Via werkspot bij Erwin Kamp terecht gekomen, we hadden een aantal aannemers laten langs komen om de mogelijkheden te bespreken voor onze badkamer verbouwing. Gelijk bij het eerste gesprek kwam Erwin vakkundig en professioneel over. We hebben toen ook besloten de werkzaamheden door hem te laten uitvoeren. Ook tijdens de werkzaamheden was er goede communicatie en alle details werden netjes besproken. Ik zal Erwin zeker aanraden heb in het verleden wel is problemen gehad met diverse aannemers maar dat is nu de gehele klus niet aan de orde geweest. Erwin nogmaals bedankt !