Installatiebedrijf Kamp

Installatiebedrijf Kamp beoordelingen (144)

Beoordeeld op 17 feb 2025

Badkamer: 4 m²; Complete renovatie

As expat , this was a tough task for me . Erwin made it look so easy . Very professional work which is delivered quickly . Entire team is highly skilled and working together for a long time which shows in smooth way of working . Top !
    (Bewerkt op 21 mrt 2026)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rozenburg
    Beoordeeld op 3 feb 2025

Badkamer plaatsen of renoveren: 6 m²; Complete renovatie

• Review door Carola, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 7 jan 2025

Badkamer: 9 m²; Complete renovatie

Binnen korte tijd hele badkamer en toilet volledig verbouwd. Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Erwin en z’n team waren zeer kundig en flexibel en reageren snel. Als er al wat fout gaat wordt dit direct opgelost. We gaan weer jaren van onze badkamer en toilet genieten😃
  • Review door Dennis van Geelkerken , Oudewater
    Beoordeeld op 2 jan 2025

Badkamer: 7 m²; Complete renovatie

Een echte aanrader! Vakwerk wordt afgeleverd binnen een zeer snelle tijd. Denken mee en zijn zeer flexibel. Ga zo door !
  • Review door Anika Duijndam , Den Haag
    Beoordeeld op 21 dec 2024

Badkamer: 12 m²; Complete renovatie

Erwin en zijn team hebben geweldig werk verricht! Niets was lastig of ingewikkeld en alles was mogelijk. Ze hebben mij bij elke belangrijke beslissing betrokken. Erwin is snel en duidelijk in communicatie. Ik ben vooral heel erg blij met het eind resultaat de badkamer ligt er super strak betegeld in. Ik zou hem zeker aanraden bij familie en vrienden.
  • Review door Max van Oosten, Etten-Leur
    Beoordeeld op 20 dec 2024

Badkamer: 7 m²; Complete renovatie

Installatiebedrijf Kamp is zeker aan te raden! Vooraf duidelijke afspraken en geen verrassingen achteraf. Onze badkamer (circa 7m2) was binnen 2 weken volledig verbouwd. Ook was meneer Kamp altijd goed te bereiken voor eventuele vragen of aanvullende wensen. De vakmensen die samen met meneer Kamp voor het slopen van de oude en het opbouwen van de nieuwe badkamer hadden gezorgd waren allen zeer kundig in hun respectievelijke expertises. Achteraf dus zeer blij met onze keuze om Installatiebedrijf Kamp in te huren!
  • Review door Deborah, Barendrecht
    Beoordeeld op 14 dec 2024

Badkamer: 7 m²; Complete renovatie, Vervangen sanitair

Ik ben echt ontzettend blij met onze nieuwe badkamer! Ik kan behoorlijk kritisch zijn, maar er is werkelijk niets wat ik kan opnoemen dat niet goed is. Het bedrijf luistert goed naar de wensen van de klant en heeft deze perfect uitgewerkt. De communicatie was uitstekend, waardoor alles precies naar mijn verwachtingen is uitgevoerd. Erwin en zijn team zijn niet alleen ontzettend fijne mensen, maar ook hardwerkend en professioneel. De badkamer werd snel en efficiënt opgeleverd. En als kers op de taart werd alles ook nog eens schoon achtergelaten. Dit bedrijf verdient absoluut lof en is zonder twijfel zeer aan te bevelen!
  • Review door Floris Berndsen, Maarssen
    Beoordeeld op 5 dec 2024

Badkamer: 6 m²; Complete renovatie

Erwin en zijn team hebben ons enorm geholpen met de complete rennovatie van de wc en de badkamer. Ze hebben alles gesloopt en weer opgebouwd precies naar onze wensen. Met alle meubels en tegels die we zelf hadden aangeschaft. De tegelzetter, Asim, dacht ook goed mee met wat we wilden en wat mooi(er) zou staan. Heel erg bedankt voor de snelle oplevering! Zie foto's voor voor en na.
  • Review door jack, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 2 dec 2024

Badkamer: Complete renovatie

Erwin en zijn team zijn ervaren vakmensen die zeer goed werk hebben geleverd. Duidelijke afspraken kunnen maken. Werken heel netjes en hebben alles keurig opgeruimd. Zeer flexibel (snel) met de planning en in vlot tempo was de klus, zeer netjes uitgevoerd. Een echte aanrader! Dit is een betrouwbaar bedrijf met fijne medewerkers, goede communicatie en afspraak is afspraak. Erg blij met het geleverde werk prijs/kwaliteit Erwin en zijn team hebben de badkamer prachtig opgeleverd. Complimenten aan Erwin en het team.
  • Review door Lieke Paternotte, Westmaas
    Beoordeeld op 20 nov 2024

Badkamer: 6 m²; Complete renovatie

De badkamer is erg mooi en de mannen van Erwin hebben hard gewerkt. Er ging wel (regelmatig) iets niet goed in de communicatie, zowel tussen Erwin en zijn werknemers als tussen Erwin en ons. We hebben vooraf helder materiaalkeuzes door gegeven en wensen besproken, toch kwamen die niet goed door. Hierdoor hebben we nu helaas geen dubbelstopcontact. Ook was het bad bij verkeerd om geplaatst. De kleine tegels vonden wij niet mooi gezet, die zijn zonder problemen opnieuw geplaatst zodat het wel naar wens is geworden. Er is snel gewerkt en ook op zaterdag, wat voor ons fijn was. Het huis is redelijk schoon gebleven, maar er zijn beschadigingen op muren en er zit tegellijm in ons kantoor en halletje. Ten slotte was het niet praktisch dat sommige werknemers niet zo goed Nederlands spreken.