IN DE GROENE HOEK

IN DE GROENE HOEK beoordelingen (120)

• Review door Kees, Berkel-Enschot
    Beoordeeld op 29 jun 2016

Plaatsen van een houten tuinpoort

Nadat Michiel het werk is op komen nemen, heeft hij netjes in een dag een mooie poort geplaatst. Een extra brede poort, dus ook met extra versteviging. Prima hang- en sluitwerk en net werk. We zijn tevreden met het resultaat!
    Beoordeeld op 28 jun 2016

Houten border is rot in tuin. Deze moet vervangen worden.

Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Tuin ligt er weer prachtig bij. Mocht er ooit weer iets zijn waar Michiel ons bij kan helpen zullen wij hem zeker bellen. Nogmaals bedankt!
    Beoordeeld op 26 jun 2016

3 kleine bomen ( stam ongeveer 8 cm doorsnede) met kluit uit de gro...

De klus is prima uitgevoerd, alles is weer netjes!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 13 jun 2016

Boom inclusief stronk verwijderen

Bij nadere inspectie van de te verwijderen boom was de klus groter dan verwacht. Ondanks dat de opdracht opnieuw uitgezet zou worden op Werkspot ben ik erg goed en vriendelijk geholpen! De boom is zelfs gratis omgezaagd.
  • Review door Peter, Helmond
    Beoordeeld op 12 jun 2016

Plaatsen schutting met deur

Michiel heeft bij ons een nieuwe schutting met deur geplaatst en het dak van de schuur gedicht. Hij heeft perfect werk geleverd en heeft meegedacht over wat de beste oplossingen waren. Hij heeft het werk afgekregen in de vooraf ingeschatte tijd en volledig volgens de vooraf gemaakte offerte. Na het uitbrengen van de eerste offerte hoefden wij ook niet lang te wachten voordat hij aan de klus kon beginnen. Buiten dat was hij een zeer beleefde en vriendelijke man.
  • Review door peter, Tilburg
    Beoordeeld op 11 jun 2016

Boom omzagen en afvoeren

Heeeeel goede ervaring met het verwijderen van een hoge conifeer in onze voortuin175, goed, snel en vooral net werk. wij vinden De Groene Hoek een echte aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 3 jun 2016

In de achtertuin willen wij graag een stuk kunstgras laten leggen....

Michiel heeft uitstekend werk geleverd. Hij was voor de afgesproken tijd aanwezig, heeft de opdracht naar volle tevredenheid uitgevoerd en is een prettige persoonlijkheid.
  • Review door Ingrid, Oisterwijk
    Beoordeeld op 1 jun 2016

Zandbak

Michiel heeft een mooie zandbak gemaakt. Kwalitatief goed afgewerkt. Werkt nauwkeurig en netjes. We zijn heel erg tevreden!
  • Review door Thijs, Boxtel
    Beoordeeld op 30 mei 2016

Tuinhuis/overkapping 3x2,5m bouwen

Positieve ervaring met Michiel. Wij zijn zeer te spreken over het door hem gebouwde tuinhuisje. Dit was voor ons een kleine gok, want (bijna) alle recensies gaan over zijn groene vingers en niet over bouwen. Maar wij kunnen hem (ook) van harte aanbevelen voor het grotere bouwwerk in de tuin. Hij heeft secuur en ook (erg) snel gewerkt, ondanks het belachelijk beroerde weer op de tweede dag. In no-time was de oude schutting weg en waren de contouren van het huis al zichtbaar. Netjes afgewerkt en op ons verzoek een andere houtsoort en raampjes achterin was geen probleem. Enige puntje was een lekkage van het dak. Hier is hij echter snel voor teruggekomen en heeft de lekkage zonder extra kosten verholpen.
    Beoordeeld op 21 mei 2016

Snoeien van een notenboom + afvoer snoeiafval

Prima.