I.R.I Services

I.R.I Services beoordelingen (71)

Beoordeeld op 9 jun 2016
    Verplaatsen CV ketel, herschikken leidingwerk, wegwerken oude aansl...
    Heel flexibel tijdens het uitwerken van de klus waar hier en daar wat kleine veranderingen moesten worden aangebracht. Alles netjes en voor afgesproken bedrag uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oostzaan
    Beoordeeld op 25 mei 2016
    repareren van 2x resevoirs toilet
    Nette service, alles werkt weer prima.
  • Review door Adrie, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 apr 2016
    1 radiator verwijderen inclusief afdoppen.
    Ervaren vakmensen. Netjes gewerkt en tegen een redelijke prijs. En netjes op tijd. Voor herhaling vatbaar.
  • Review door Nicolas, Amsterdam
    Beoordeeld op 1 feb 2016
    Radiator aan bestaande buisen aansluiten
    I.R.I. Services heeft deze opdracht op heel korte termijn kunnen uitvoeren zodat onze werkzaamheden niet moeten worden onderbroken. De resultaat is goed.
  • Review door Linda, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 jan 2016
    Vervanging verwarmingselement voor laag model
    I.R.I. Services had niet alleen de juiste prijs, maar nam ook de moeite om eerst vrijblijvend langs te komen om te overleggen. Ter plekke hebben we besloten om nog meer radiatoren te vervangen. De indruk was prettig, het advies was deskundig en de uitvoering is beslist naar tevredenheid. Wat mij betreft dus zeker een aanrader!
  • Review door Maarten, Amstelveen
    Beoordeeld op 31 okt 2015
    Vervangen lekkende CV verdeelunit
    Prima werk, cv unit moest uiteindelijk worden vervangen. Van te voren gebeld dat monteur wat later kwam. Vervanging bleek €60 duurder dan offerte door benodigde aanschaf nieuw onderdeel. Al met al tevreden over de reparatie.