HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf

HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf beoordelingen (243)

• Review door Susanne, Brielle
    Beoordeeld op 8 okt 2020
    Dak of dakgoot repareren: 20 m2; Dak; Reparaties
    Top bedrijf! Ik belde op dinsdag voor een reparatie, 2 dagen later stond Harry al voor de deur om mijn dak te repareren!
  • Review door Rita, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 2 okt 2020
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Goed werk geleverd, onze (tussen mijn Buren en mij) moest dak gerepareerd worden.Harry was ook snel om het klus te kunnen klaren omdat de volgende dag regen op het menu stond. Buren waren ook super tevreden. Dank je wel Harry ook namens mijn buren.Ik zal jou in mijn netwerk zeker aanbevelen
  • Review door Marco, Stellendam
    Beoordeeld op 24 sep 2020
    Dak of dakgoot repareren: Dak, Dakgoten, Veluxraam; Reparaties
    Werk is netjes uitgevoerd. Een prettig contact gehad. En werd goed meegedacht en verschillende opties werden gegeven. Afspraken werden goed nagekomen. Werkzaamheden konden snel ingepland worden.
  • Review door Ben, Schijf
    Beoordeeld op 24 sep 2020
    Schoorsteen plaatsen: 7 m hoog
    Hij kwam langs voor een offerte welke erg redelijk was en heeft de klus toen gelijk geklaard. Erg tevreden mee. Snel, netjes en vriendelijk. Merci!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Barendrecht
    Beoordeeld op 21 sep 2020
    Dak of dakgoot repareren: Dak, Dakgoten; Regulier onderhoud
    HVB doet wat er gevraagd wordt en geeft uitleg over werkzaamheden + opvallendheden. Eerlijke prijs, dus bij een volgende klus is het weer HVB.
  • Review door Anita, Spijkenisse
    Beoordeeld op 6 sep 2020
    Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties
    Probleem is nu echt opgelost en goede communicatie. Bij eerste bezoek is het grootste probleem aangepakt
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
    Beoordeeld op 16 aug 2020
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Harry reageerde erg snel op mijn geplaatste klus en kon de volgende dag al langskomen voor inspectie. Tevens heeft hij toen direct het defect weten te repareren. Ik beveel Harry zeker aan.