HSSK Schilderen & Klussen

HSSK Schilderen & Klussen beoordelingen (48)

• Review door Maarten, Meppel
    Beoordeeld op 2 feb 2020
    Stucen: 60 m2 plafonds
    Hamdi communiceert zeer goed en reageert vlot met een reactie waar je wat aan hebt. Hij denkt mee en geeft tips, ook over werkzaamheden die je zelf uitgaat voeren. Ook is hij zeer flexibel en in ons geval paste hij zich aan aan onze planning, ook adhoc. We zijn ook erg tevreden over het resultaat. Hamdi (en ook zijn broers) zijn hard werkende mensen en doen wat ze beloven, zeker aan te raden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Meppel
    Beoordeeld op 14 nov 2019
    Stucen: 45 m2 wanden; 50 m2 plafonds
    Ze hebben echt vakwerk afgeleverd. We hebben stucwerk en schilderwek gedaan en het is ons echt heel erg goed bevallen. Het contact verliep erg soepel. In onze onkunde hadden we veel vragen en reacties/tips kwamen iedere keer weer snel. Hamdi zelf is flexibel, levert heel goed werk af en is ook heel aangenaam in de omgang. In de toekomst zullen we hem zeker weer benaderen als we een klus hebben!
  • Review door Hennie, Wijhe
    Beoordeeld op 13 okt 2019
    Behangen: 81 m2; Behang aanbrengen
    Heel nauwkeurig en netjes gewerkt. Echte vakman die luistert en meedenkt met jou.
  • Review door Sandra, Scheerwolde
    Beoordeeld op 3 sep 2019
    Renovlies behang: 11 kamers
    HSSK hebben we een zeer fijne ervaring gehad. Correcte communicatie, komt afspraken na, mooi eindresultaat en schoonhouden van alles. Hamdi met 2 collegae in ca 3 weken aan de slag gegaan met behangen en vervolgens spuiten van wanden plafond. Alles keurig afgedekt en netjes resultaat. Tevens huis buiten geschilderd en slechte plekken houtrot hersteld en twee wanden en keuken getegeld. Over tegelwerk kan worden gezegd dat het strak en netjes uitgemeten zit. Lastig want het was een motief. Veel positieve reacties op gehad. Bij schilderen en kitten wordt ook alles netjes gekit. Opvallend hoe netjes wordt gewerkt en schoon alles opgeleverd. Nakomen afspraken en vriendelijkheid is vanzelfsprekend.
  • Review door Elyne, Zwolle
    Beoordeeld op 11 jul 2019
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Dakgoten, Dakkapellen, Schuu...
    Hamdi is een ontzettend fijne man om over de vloer te hebben. Hij communiceert goed over de werkzaamheden, denkt mee bij problemen (zoals in mij geval veel houtrot) en levert zeer netjes en snel werk. Wat ik ook erg fijn vond is dat, in tegenstelling tot de meeste bouwvakker, elke keer alles netjes opruimde en schoon maakten.
  • Review door Michel, Vaassen
    Beoordeeld op 11 jun 2019
    Schilderwerk buiten: Dakkapellen, Boeiboord; 1 dakkapel
    Wij hebben een uitstekende ervaring met HSSK klussen- & schoonmaak diensten. Het schilderwerk is erg netjes verzorgd en helemaal naar onze wens.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Deventer
    Beoordeeld op 26 mrt 2019
    Binnenschilderwerk: 41 m2 wanden; 25 m2 plafonds; 1 deur
    Ik vond het een prettige ervaring. Hamdi kwam met 2 werknemers bij ons en zij zijn 2 dagen druk geweest. Het werk (plafond en muren witten, naden kitten en naden tussen gipsplaten plafond wegwerken, binnendeur verven) is keurig gedaan. Wij zijn erg tevreden en zullen zeker, mocht er nog een klus komen, Hamdi weer bellen!