HSB Betonboringen & Zaagwerken B.V.

HSB Betonboringen & Zaagwerken B.V. beoordelingen (155)

• Review door Margot, Rotterdam
    Kitten: Toilet, Douche
    Zeer goede en snelle communicatie. Schappelijke prijs en fijne vent. Top!
    Kitten: Douche
    De buitenrand van de badkuipombouw was al dusdanig verslechterd dat er weinig meer te redden viel. Het vocht was al hier en daar binnengedrongen bij het interne hout. Het was dus grotendeels lapwerk en grotendeels behelpen. Dat hebben we wel netjes in overleg gedaan. Hoeken die wel strak gekit konden worden zijn wel goed en strak gekit. Uiteindelijk zag het er allemaal wel netter uit dan voor het lapwerk. Compleet slopen en een nieuwe badkuip installeren was in principe de beste oplossing.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Gaten boren: 1 gat; Afzuigkap plaatsen
    prettig overleg vooraf en goed meegedacht tijdens het uit te voeren werk, snel beschikbaar en netjes uitgevoerd.
  • Review door Robbert, Leerdam
    Beoordeeld op 30 nov 2023
    Kitten: Douche
    Gisterenmiddag een klus op Werkspot gezet en binnen 24 uur is het geregeld. Joey nam direct contact op en heeft de werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. We zijn blij met het resultaat.
  • Review door Bart, Eindhoven
    Beoordeeld op 20 okt 2023
    Huisrenovatie: Twee trappen en hal
    Na de klus op werkspot geplaatst te hebben binnen enkele dagen respons. Joey was enthousiast en vertelde direct hoe hij het aan wilde vliegen. We hebben wat foto's gedeeld en kregen na een concreet stappenplan een nette all-in prijs aangeboden. Joey is vriendelijk, transparant en een harde werker. Het karwei was een flinke klus, niet zozeer qua tijd maar vooral intensief. We hadden twee trappen en een hal waarvan de stoffering verwijderd moest worden. De trap moest erna worden geschuurd en in de grondverf worden gezet. De stoffering bleek jute te zijn en stevig vast te zitten met 30 jaar oude lijm. Joey had het juiste gereedschap en regelde alles. Van een extra mannetje, het gereedschap, een schilder tot het afvoeren van het afval. Netjes en gewerkt volgens afspraak. Topklus(ser)!!
    (Bewerkt op 23 okt 2023)

Wat een top revieuw Bart hier doen we het voor !!! Geniet ervan en laat maar weten hoe de oplevering ging! Groetjes

Reactie geplaatst 23 okt 2023
    Beoordeeld op 19 okt 2023
    Kitten: Trap
    Vriendelijk en professioneel. Joey heeft de trap heel netjes afgekit.
  • Review door Hans, Huizen
    Beoordeeld op 17 okt 2023
    Kitten: Douche
    Joey is een echte vakman. Snelle en prettige communicatie, goede uitleg van wat hij ging doen en prima uitvoering van de werkzaamheden. Voor kitwerkzaamheden is Joey dus een goede keus!

Heel veel plezier ervan hans ! Nu zal alles wel droog blijven! Bedankt voor de klus En bedankt voor de fijne woorden over ons bedrijf en mij

Reactie aangepast 17 okt 2023
  • Review door Luuk, Culemborg
    Beoordeeld op 16 okt 2023
    Kitten: Aanrecht
    Snel geholpen door Joey. Hij heeft netjes onze keuken afgekit en gelijk wat plintjes gekit
    (Bewerkt op 17 okt 2023)

Top dankjewel Luuk en veel plezier in jullie nieuwe huisje

Reactie geplaatst 17 okt 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 9 okt 2023
    Kitten: Bad, Tegels
    Joey heeft onze badkamer super strak gekit, waar we heel blij mee zijn. Hij denkt goed mee, geeft tips en heeft nog meer gedaan dan waar hij voor gevraagd was. Echt een aanrader!

Fijn te horen Judith En heel graag gedaan natuurlijk!!

Reactie geplaatst 9 okt 2023