HSB Betonboringen & Zaagwerken B.V.

HSB Betonboringen & Zaagwerken B.V. beoordelingen (155)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 21 okt 2009
    Doorgang maken in muur
    Helemaal super! Harry is een no-nonsense vakman met professioneel gereedschap. Binnen het uur was er een doorgang gezaagd door een 14cm dikke muur! Harry maakte geen troep en heeft alles netjes achter gelaten. Wij zullen dan zeker ook weer een beroep op hem doen bij een vervolgklus. Een echte aanrader!
    Beoordeeld op 11 okt 2009
    Raam kozijn zagen en plaatsen in muur
    HSB heeft de opdracht naar tevredenheid uitgevoerd. Ze hebben netjes gewerkt, alles was goed afgeplakt. Het trappegat ziet er netjes uit, voordat ze begonnen was alles goed onderstempeld waardoor de gezagen beton blokken zorgvuldig konden worden afgevoerd naar beneden. Harrie gaf ons ook nog vrijblijvend advies over zaken waar wij nog vragen over hadden. We zijn erg tevreden over deze vakman, en zullen hem zeker aanbevelen.
    Beoordeeld op 11 okt 2009
    Gat maken door fundering woonhuis
    HSB heeft het gat door de fundering naar alle tevredenheid geboord. Netjes op de aangegeven plek is er met proffesioneel materiaal gewerkt. Harrie heeft alles netjes opgeruimd. Met dank aan HSB betonboringen en zaagwerken BV
    Beoordeeld op 6 okt 2009
    Gat maken door fundering woonhuis
    ben heel erg tevreden over het boorwerk van hsb-bv .het zijn echte vak mensen een echte aan rader. ga zo door jongens toppie
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Houten
    Beoordeeld op 16 sep 2009
    Stofvrij sleuven frezen gestorte betonwanden
    Opdracht zeer naar wens uitgevoerd ,was correct op tijd op de afspraak,heeft goede professionele apparatuur dat ging door het keiharde gegoten beton als een mes door de boter, en je merkt dat hij ook veel ervaring heeft en hebben naar zijn advies nog wat dingen anders(makkelijker maar voor hem iets meer werk) gedaan,alles netjes opgeruimd en schoon achter gelaten,kort gezegd een aanrader en ook een fijne kerel.