Hoveniersbedrijf Straat en Grondwerk R&S B.V.

Hoveniersbedrijf Straat en Grondwerk R&S B.V. beoordelingen (81)

• Review door Tjeerd, Utrecht
    Beoordeeld op 17 aug 2016

Tuin egaliseren en terras opnieuw aanleggen met bestaande tegels.

In een mum van tijd hebben de mannen mijn hobbelige tuin keurig geegaliseerd en opnieuw bestraat. Ik ben zeer tevreden. Vakwerk!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 11 aug 2016

Tuin, 3 bomen weg en gras weg, tegelen

Goede ervaring! Werken netjes en hard door! Zou ze zeker aanbevelen! Volgend jaar willen we nog wat veranderen aan de tuin en dan zal ik Rico zeker bellen.
  • Review door Arjan, 's-Gravenzande
    Beoordeeld op 24 jul 2016

Tuin leeghalen en bestraten

Super werk afgeleverd!
  • Review door Chantal, Hoofddorp
    Beoordeeld op 13 jun 2016

Opknappen tuin

Gewoonweg geweldig! Binnen no-time een compleet nieuwe tuin en ontzettend netjes afgewerkt. Onwijs goeie service en keiharde werkers.
  • Review door Jelle, Leiden
    Beoordeeld op 17 mei 2016

Het verwijderen van tegels en planten uit de huidige tuin. Vervolge...

Ik heb hele goeie ervaringen gehad met Rico. Hij was heel snel en flexibel en leverde een prima tuin op.
  • Review door Anne, Landsmeer
    Beoordeeld op 15 apr 2016

Aanleggen tuin Landsmeer

Zeer goede ervaring gehad met Europ bestrating. Ze kwamen alle afspraken na, konden zeer snel en werkten keihard. Communicatie verliep vlekkeloos. We zouden deze firma zeker aanraden bij uw tuinaanleg!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 8 dec 2015

Tuinaanleg voor-en achtertuin nieuwbouw

Een hele goede ervaring gehad met Rico. Zeer snelle communicatie en alles volgens afspraak gedaan. Vooraf goed besproken wat de werkzaamheden waren en op de dag zelf exact op tijd aangekomen. Binnen een zeer snelle tijd was de voor- en achtertuin klaar. Voor toekomstige klussen zal ik weer contact opnemen. Super gedaan!
  • Review door Hebel, Zevenhuizen
    Beoordeeld op 7 nov 2015

tuin opnieuw indelen/bestraten

Top top top Als het allemaal mee had gezeten met 3 man in één dag voor en achtertuin leeg gehaald opnieuw bestraat en een paar bloembakken van stapelblokken gemaakt. Toen later bleek dat er nog een paar puntjes aangepast moesten worden is dat binnen een week opgelost. En dit alles binnen de van te voren afgesproken prijs. In één woord GEWELDIG.
  • Review door Jan, Abcoude
    Beoordeeld op 4 nov 2015

6 x 22 m

Rico en zijn mannen werken hard,zijn betrouwbaar en flexibel. Aanpassingen en/of veranderingen zijn ter plaatse mogelijk en worden meteen uitgevoerd. Alles ziet er keurig netjes en zeer professioneel uit. Wij willen Rico en zijn mannen van harte aanbevelen. Bij eventuele komende werkzaamheden gaan wij Rico zeker weer vragen. Onze complimenten! Jan en Anita van der Klok
  • Review door Camiel, Aerdenhout
    Beoordeeld op 15 okt 2015

Aanleg twee terrassen

In een dag hebben ze met z'n tweeën twee terrassen aangelegd. Zeer tevreden over het resultaat. Ik zou Europ zeker aanbevelen!