Houwing Verbouwing

Houwing Verbouwing beoordelingen (31)

• Review door J.c, Delft
    Beoordeeld op 9 nov 2021

Toilet renovatie: 1 m²; Hangend

achteraf heel slecht, het werk wordt wel netjes gedaan, maar de prijs staat niet in verhouding tot de klus. Er is niet gecommuniceerd dat er gewerkt werd op "project" basis en niet op uurloon. Schandalig dat er werkzaamheden zijn verricht, in totaal 9 uur, en dat ik daar een kleine 2000 euro voor zou moeten betalen. Dreigt nu met juridische stappen omdat ik dat weiger. Ik heb de aanbetaling van 50% gedaan, de aanschaf van het meeste materiaal en vind het redelijk dat ik voor deze klus iets meer dan €1100 heb betaald. Spreek duidelijk af of het op uurloonbasis kan want anders probeert hij je de hoofdprijs te laten betalen. Kijk ook als hij klaar is met de klus of hij alle troep op wil ruimen. Ik ben absoluut niet tevreden over deze klusser. Het is jammer dat het zo gelopen is, hij is prettig in de omgang en overlegd als hij met de klus bezig is, maar ik heb liever een chagrijn van een klusser die ook goed werkt maar heel reëel is wat betreft kosten.

Beste Ans, Vooraf heeft Houwing Installatie Techniek u een offerte gestuurd van de totale kosten voor de klus. Met deze kosten bent u akkoord gegaan. Deze zijn tevens marktconform. Houwing Installatie Techniek heeft op de eindfactuur geen kosten toegevoegd, maar bijna 5 euro in mindering gebracht. Daarnaast doe ik niet aan verzekeringsfraude zoals u vroeg. Op het moment dat een klant weigert te betalen en de betalingstermijn is reeds verlopen, dan is het logisch dat er vervolgstappen worden genomen. Ik ga er dan ook van uit dat dit allemaal niet nodig zal zijn en de factuur voor het geleverde werk netjes betaald zal worden Met vriendelijke groet, Jordy Houwing Houwing Installatie Techniek

Reactie geplaatst 9 nov 2021
  • Review door G.plas
    Beoordeeld op 3 nov 2021

Bsdkamer en wc renovatie

Moesten iemand hebben die op een bepaalde datum kon, vanwege een koophuis en datum verhuizing zodat alles klaar zou zijn houwing installatie heeft alles op tijd en super geregeld en alle tegen gekomen problemen opgelost en geregeld Alles wordt open en eerlijk gezegd en elke dag kregen we foto's van de vorderingen van de werkzaamheden hierdoor ben je ondanks afwezigheid toch op de hoogte wat er is gebeurt en hoe alles eruit ziet alles was op tijd klaar en opgeleverd volgens plan , echt super gecommuniceerd en meedenkend ik zou houding installatie aanraden
    (Bewerkt op 4 nov 2021)
  • Review door Klant van Houwing Verbouwing
    Beoordeeld op 22 okt 2021

Renovatie toilet

Jordy heeft het toilet mooi gerenoveerd. Hij denkt mee, werkt netjes en zorgt dat de klus snel gedaan is. Jordy levert uitstekend werk en ik zou hem dan ook zeker aanraden.
    (Bewerkt op 25 okt 2021)
  • Review door Nel
    Beoordeeld op 20 okt 2021

Toilet gedaan

Ben zeer tevreden met mijn toilet ziet er uit als een plaatje en echt top werk van Jordy grandioos ik bevel hem aan
    (Bewerkt op 21 okt 2021)
  • Review door Sebastiaan van de Stadt
    Beoordeeld op 20 okt 2021

Toiletrenovatie

Mijn toilet is vakkundig gerenoveerd door Jordy. Het resultaat is prachtig. Ik snap niks van de onderstaande reacties. Hij kwam zijn afspraken netjes na en dit voor een eerlijke prijs.
    (Bewerkt op 21 okt 2021)
  • Review door Michiel, Rotterdam
    Beoordeeld op 1 okt 2021

Sanitair plaatsen of vervangen: Toilet; Sanitair plaatsen

Gewoon niet doen. Extreem duur, matige kwaliteit. Probeert Extreem hoge prijzen te rekenen met meerwerk. Vervangen van 3 toiletten was in de basis 550,- halverwege de klus (na 1 uur) moest het meerwerk worden a 1500,- Uiteindelijk geeft het 3,5 uur maar geduurd. Kortom: de basis was al meer dan 150,- per uur. Als het meerwerk echt betaald zou zijn dan was het meer dan 425,- per uur.
  • Review door Rainier, Delft
    Beoordeeld op 5 aug 2021

Toilet repareren: Terugplaatsen en aansluiten op de afvoer na het p...

Deze vriendelijke vakman vraagt de hoofdprijs (€450) voor een klusje van 65 minuten. Doet niet aan klantenbinding. De klus is uiteindelijk geklaard door een realistische vakman voor €100. Wees kritisch op de prijsopgave, zeker wanneer het een 'spoedklus' betreft....
  • Review door Annemieke, Vierpolders
    Beoordeeld op 10 jul 2021

Sanitair plaatsen of vervangen: Toilet; Sanitair plaatsen, Aanschaf...

Fantastisch. Vakwerk geleverd.
  • Review door merel, Pijnacker
    Beoordeeld op 26 mei 2021

Toilet renovatie: 1 m2; Hangend

Jordy werkt heel netjes en doet alles in overleg en conform afspraak. Ook denkt hij steeds mee bij maatwerkoplossingen. Het werk was op tijd klaar en de toiletruimtes zijn nog mooier geworden dan we vantevoren dachten. Daarbij is Jordy rustig en gezellig. Geen probleem om hem de sleutel toe te vertrouwen als je zelf even niet aanwezig bent.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Brielle
    Beoordeeld op 9 mei 2021

Toilet renovatie: 2 m2; Hangend

Jordy heeft heel mooi werk geleverd! Erg blij met de renovatie van het toilet en hoe het er ne uitziet. Hij werkt netjes, komt afspraken na en geeft inzicht in hoe hij te werk gaat.