Hootsen solutions

Hootsen solutions beoordelingen (322)

• Review door Werkspot-gebruiker uit De Meern
    Beoordeeld op 14 aug 2024

Dank u wel voor deze review fijn dat alles weer goed werkt Mvg Hootsen solutions

Reactie geplaatst 14 aug 2024
  • Review door Erik, Cromvoirt
    Beoordeeld op 13 aug 2024

Dank u wel voor uw mening fijn dat de geplaatste Bladvangers naar wens zijn Mvg Danny Hootsen

Reactie geplaatst 13 aug 2024
  • Review door Frank, Amersfoort
    Beoordeeld op 10 aug 2024
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Zeer snelle reactie, vriendelijk contact. Afvoer in keuken snel ontstopt, helder in uitleg. Factuur op verzoek netjes verzonden per mail en app. Indien ik weer een verstopping heb dan zal ik zeker weer contact opnemen.

Goedemiddag Frank dank je wel voor deze review word gewaardeerd Mvg Danny hootsen

Reactie geplaatst 13 aug 2024
  • Review door Rutger, Tilburg
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Goed aangegeven wat hij ging doen. Goede communicatie, goede apparatuur en bekwaam werk geleverd. Een aanrader

Hartelijk dank voor deze mooie review we zijn erg blij met u mening Mvg Danny hootsen

Reactie geplaatst 9 aug 2024
  • Review door Christian, Hank

Dank u wel voor uw review Mvg Danny hootsen

Reactie aangepast 9 aug 2024
  • Review door Martijn, Tilburg
    Beoordeeld op 9 aug 2024
    Toilet repareren: Mijn sanibroyeur werkt niet vanwege een verstopping.
    Danny heeft mij prima geholpen. Ben heel erg tevreden. Pro actief benaderd, heel netjes in maken van een afspraak, klus is opgelost. Goede vakman, eerlijke prijs.

Dank u wel voor deze mooie review word zeer gewaardeerd fijn dat de Sanybroyeur weer werkt Mvg Hootsen solutions

Reactie aangepast 9 aug 2024
  • Review door Mar, Den Bosch
    Beoordeeld op 7 aug 2024
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt, Rioollucht in huis, Ook een l...
    Fijne loodgieter,heeft onze verstopping en lekkage in de keuken prima verholpen en ook nog even snel boven de wastafel van de douche ontstopt. Hij legt fijn uit wat hij aan het doen is en komt zijn afspraken prima na. Al met al een goede ervaring en zal hem ook zeker aanraden.

Dank u wel voor deze mooie review fijn dat alles naar wens is verlopen Mvg Danny Hootsen

Reactie geplaatst 7 aug 2024
  • Review door Loganathan, Vianen