Hebro Montage

Hebro Montage beoordelingen (224)

• Review door Jeroen, Vught
    Beoordeeld op 27 apr 2011
    Vervanging oude CV ketel
    Prima advies gekregen van John. ivm onze wensen voor warmwatergebruik is er een ATAG 325c (CW5) neergehangen. Werkzaamheden hebben ze goed en op tijd uitgevoerd. Een aanrader als u op zoek bent naar een goed advies voor een nieuwe CV ketel.

bedankt voor de referentie succes met de ketel

Reactie geplaatst 27 apr 2011
  • Review door A., Nistelrode
    Beoordeeld op 25 apr 2011
    CV KETEL VERVANGEN
    Snel en vakkundig geplaatst! Aardige man met kennis van zaken. Opdracht volgens plan uitgevoerd tegen nette prijs,kortom een aanrader.

bedankt voor de opdracht en de referentie

Reactie geplaatst 25 apr 2011
  • Review door Vienna, Obbicht
    Beoordeeld op 15 apr 2011
    Levering + plaatsen + installeren CV combi ketel
    Hoi Hoi, Deze morgen is hebro montage een intergas hre 36/30 kombi kompact in mijn nieuwe huisje komen installeren. Alles super netjes en mooi gemaakt en afgewerkt en vervangen wat vervangen moest worden. Bert gaf ook nog een goede tip mbt de condensafvoer waar even naar gekeken moet worden voor de winter. Ik kan (tot nu toe, want je weet natuurlijk pas echt zeker dat het goed is zodra je de ketel echt gaat gebruiken) maar 1 klein puntje aangeven..en dat is dat ze half uurtje later waren dan afgesproken, maar ze moeten dan ook van ver komen, dus heel begrijpelijk en geen probleem! Ik ben tot nu toe zeer tevreden en zeer te spreken over dit bedrijf, ik kan het iedereen aanraden!! Top mannen, ga zo door! En wie weet tot ziens. Groetjes Viënna

hoi vienna bedankt voor je opdracht sorry dat we wat later waren maar het was een fijne klus succes met je woning en je weet ons te vinden gr john en bert

Reactie geplaatst 15 apr 2011
  • Review door Nathalie, Tilburg
    Beoordeeld op 15 apr 2011
    gasleiding ca. 60 cm verplaatsen
    het was fijn afspraken maken en alles is netjes en op tijd afgewerkt

jammer van de lage punten was allemaal volgens afspraak dan is 7 weinig

Reactie geplaatst 15 apr 2011
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwaanshoek
    Beoordeeld op 26 mrt 2011
    vervangen Atag-zonnegascombi door Atag A244EC
    Hebro heeft zijn werk goed gedaan. E.e.a. ging in goede sfeer en goed overleg.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 3 mrt 2011
    CV ketel leveren en vervangen
    Samengevat; uitstekend. Totaal geen problemen ondervonden; vakkundig geplaatst binnen korte tijd. Enorme opluchting met deze remeha tov oude nefit ketel. Aanrader.
  • Review door Bart, Oosterhout
    Beoordeeld op 27 feb 2011
    Plaatsing nieuw CV systeem
    Compleet CV systeem laten installeren. Alles binnen een week geinstalleerd. Alles werkt prima en we zijn tevreden. Afwerking hier en daar redelijk. Zeer aardige mannen.

hoi bart bedankt voor je referentie alleen meedenken hebben we nogal gedaan leidingen op zolder laten lopen bv afvoer verplaatsen koud waterleiding verzwaren was maar 12 mm en is nu 15mm gr john

Reactie geplaatst 27 feb 2011
  • Review door Katja, Utrecht
    Beoordeeld op 12 feb 2011

hoi katja bedankt voor je referentie en de lekkere koffie met geklopte melk wacht je info van de badkamer af gr john

Reactie geplaatst 13 feb 2011
  • Review door Douwe, Maarheeze
    Beoordeeld op 26 jan 2011
    Vervangen CV ketel
    HEBRO Montage heeft mijn ketel en thermostaat vervangen evenals een vijftal thermostaatkranen. Keurig binnen budget, snel en netjes uitgevoerd naar volle tevredenheid! Hartelijk dank heren :)
    (Bewerkt op 4 feb 2011)

douwe jij ook bedankt susses met je woning

Reactie geplaatst 4 feb 2011