Hebro Montage

Hebro Montage beoordelingen (224)

• Review door Peter, Breda
    Beoordeeld op 26 jan 2012
    Leveren en monteren Remeha Calenta 40L CW6
    Ik kan iedereen Hebro aanbevelen. Komt afspraken na en er was altijd een snelle reactie op enkele vragen. Er was nu een actie van Remeha dat je 100 euro terug krijgt en dit werd netjes gecommuniceerd en de benodigde formulieren werden meegebracht. John kon zelf niet dus Bert is alleen geweest om de Remeha te installeren. We hebben in overleg afgesproken dat ik zou helpen met de ketel naar boven brengen en het ophangen, dit was wel nodig want hij was echt zwaar ! Prima werk geleverd en heel vriendelijk, echt een aanbeveling dus.

veel succes met de remeha calenta cw6 bedankt voor de hulp gr bert en john

Reactie geplaatst 26 jan 2012
  • Review door Guido, Breda
    Beoordeeld op 22 jan 2012
    CV-ketel vervangen
    De heren hebben het werk netjes uitgevoerd en zijn prettig gezelschap. De vooraf afgesproken prijs werd gewoon aangehouden, ook al kwam er hier en daar wat extra werk bij kijken om de ketel te plaatsen: goeie service dus!
  • Review door RSV, Veghel
    Beoordeeld op 31 dec 2011
    Vervangen HR CV-ketel
    Hebro montage had een scherpe offerte uitgebracht en in overleg heb ik uiteindelijk een NEFIT topline CW5 laten plaatsen. Ook ivm de garantie.Wat voor mij de doorslag gaf waren de uitstekende referenties en ervaringen van anderen en ik wilde toch graag een bedrijf uit de omgeving hebben. In iedere geval hebben John en Bert uitstekend meegedacht, snel en vakkundig gewerkt en een scherpe prijs gemaakt. Dit geeft mij vertrouwen voor de toekomst. Aanrader!!
  • Review door Ronald, Eindhoven
    Beoordeeld op 28 dec 2011
    Vervangen CV-Ketel
    John en Bert hebben in een hoog tempo keurig netjes mijn oude cv ketel vervangen door een nieuwe. Dit duurde nog geen 3 uur, en ik had verwacht dat het veel langer zou duren. We hebben nog heel wat afgelachen tijdens het werk. Erg fijne mensen om over de vloer te hebben voor een klus.

bedankt voor de referentie was inderdaad gezellig fijne dagen nog gr bert en john

Reactie geplaatst 28 dec 2011
  • Review door Maarten, Etten-Leur
    Beoordeeld op 22 dec 2011
    Remeha Calenta 40C leveren en vervangen
    Prima prijs. Snel een afspraak kunnen regelen. Ik vond het een pre dat ze ook officiële installateur waren bij Remeha. Ze zijn dit overigens ook bij ATAG. Waren prima op tijd met de spullen zoals overeengekomen. Vakkundige mannen, die de boel ook weer netjes hebben achtergelaten. Ik kan ze altijd bellen mocht er iets niet in orde zijn (geen aanleiding dat te denken overigens). Netjes met garantiekaart e.d. Absolute aanrader!
  • Review door Wytze, Utrecht
    Beoordeeld op 9 dec 2011
    Verwijderen van verwarming
    Opdracht uitstekend uitgevoerd. Aardige mannen, goede meedenkers. Aanrader!

bedankt voor u referentie was een mooie kleine klus gr john en bert

Reactie geplaatst 9 dec 2011
  • Review door Theo, Nuenen
    Beoordeeld op 30 nov 2011
    4 Radiatoren aansluiten op bestaande ketel. VNL leidingwerk
    2 keurige heren, Vriendelijk overkomend, en na en dag werken, blijken het zeer vakbekwame heren te zijn. Denken mee, over het hoe en ook het waarom. Zal zeker deze aanraden voor loodgieterswerkzaamheden

theo jij ook bedankt lekkere koffie en het was ook gezellig werken gr john en bert

Reactie geplaatst 30 nov 2011
  • Review door Rene, Veghel
    Beoordeeld op 28 nov 2011
    leveren en plaatsen ATAG E325C
    Mensen je hoeft niet verder te zoeken: scherpe prijs, komen afspraken na en nemen alle tijd om de klus te klaren zoals het moet. Ook als het even tegen zit buiten hun schuld, zoals bij deze klus waar een onderdeel van de nieuwe ketel niet aanwezig was in de verpakking, wordt alles in het werk gesteld om het toch voor elkaar te krijgen. John en Bert bedankt.

rene jij ook bedankt voor de goede zorgen veel plezier met de neiuwe ketel gr john en bert

Reactie geplaatst 28 nov 2011
  • Review door Kivits, Deurne
    Beoordeeld op 19 nov 2011
    levering en installatie Hr combi ketel
    John is komen kijken en vertelde ons wat de kosten waren. Van dit bedrag is hij ook niet afgeweken. Hij heeft alles vakkundig aangelegd en hij is al zijn afspraken nagekomen. Hij was erg vriendelijk en zeer vakkundig. Een echte aanrader!!

william en nick bedankt voor de opdracht nog veel succes met de verdere verbouwing gr john en bert

Reactie geplaatst 19 nov 2011