Hebro Montage

Hebro Montage beoordelingen (224)

• Review door Ton, Den Bosch
    Beoordeeld op 18 mrt 2014
    lekkage sifon repareren
    Zeer snelle reactie op mijn opdracht. Vooraf prijsafspraak gemaakt (KEURIG NAGEKOMEN) . Op mijn vraag wanneer de reparatie plaats kon vinden kreeg ik diverse mogelijkheden. Afspraak was de volgende dag. De volgende dag kwamen er op de afgesproken tijd 2 mensen die de reparatie keurig uitvoerden. Hoewel het slechts een kleine reparatie was, waar waarschijnlijk niet al te veel aan te verdienen viel, hebben ze mij keurig en vlot geholpen. Dank voor de snelle service.
    (Bewerkt op 22 mrt 2014)

bedankt ben blij dat we konden helpen

• Review door Werkspot-gebruiker uit Ermelo
    Beoordeeld op 16 mrt 2014
    Plaatsen combiketel en centrale verwarming aanleggen
    Prettig contact, vlot, communicatief en vakmanschap. Een aanrader.
    (Bewerkt op 22 mrt 2014)

mooie vakantiewoning en nu met cv in woning dank voor de goede zorgen

• Review door Peter, Best
    Beoordeeld op 15 mrt 2014
    aansluitingen voor designradiator aanleggen
    Goede vaklui, weten wat ze doen en de radiator is netjes opgehangen. Helemaal niets mis mee, zou ze voor een volgende klus weer benaderen.
  • Review door Madelon, Heesselt
    Beoordeeld op 5 mrt 2014
    Plaatsen van een nieuwe CV
    Twee gezellige Branbantse mannen hebben onze ketel perfect vervangen. De ketel kon zeer snel vervangen worden, tegen een super scherpe prijs. Omdat de oude ketel 28 jaar oud was en het luchtkanaal nog nooit was geveegd hadden de mannen meer werk, hierin waren ze heel flexibel. Echt een aanrader!

fijne samenwerking was wederzijds

• Review door Nathalie, Goirle
    Beoordeeld op 21 feb 2014
    SPOED: Plaatsen ketel, incl. thermostaat
    Vriendelijk, snel, duidelijke afspraken, zeggen waar het op staat, geen poespas. Al met al een goede prijs-kwaliteitverhouding.

dank je

• Review door Wendy, Nijmegen
    Beoordeeld op 19 feb 2014
    nieuwe cv installatie/leidingen
    We hebben hebro montage onze oude ketel boven weg laten halen en daarna een nieuwe op de begane grond laten plaatsen. Ook zijn er in de garage nieuwe radiatoren geplaatst. Deze mannen verstaan hun vak en denken mee met wat de klant wilt. Er word ook kritisch gekeken naar elkaars werk,zodat de lat hoog ligt voor het af te leveren werk Top ik neem met het verbouwen van de badkamer zeker contact op
  • Review door Joost, Eindhoven
    Beoordeeld op 16 feb 2014
    CV ketel vervangen en installeren.
    Van 10 opgevraagde offertes gaf HEBRO montage de scherpste prijs. Levering en werk binnen een dag geregeld en ook uitgevoerd. Vriendelijk personeel. Goede communicatie. Wij kunnen dit bedrijf alleen maar aanbevelen. Bedankt voor het gedane werk. Groeten Lotte en Joost.
    (Bewerkt op 22 mrt 2014)

hoi lotte en joost was een fijne opdracht

• Review door Werkspot-gebruiker uit Vught
    Beoordeeld op 21 jan 2014
    Radiator plaatsen
    Een scherpe prijs neergelegd. Meegedacht met uitdagingen, eventuele twijfels weggenomen. Goede communicatie. Kwaliteit materiaal gebruikt. Voor zover wij kunnen bepalen verstand van de materie. Wat ons betreft een dikke voldoende en een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Boxtel
    Beoordeeld op 6 jan 2014
    Leveren en vervangen CV-ketel
    Een goede ervaring. Snelle levering, snelle plaatsing, net werk afgeleverd. Daarnaast zeer vriendelijke en correcte mensen. Hier gaat de ketel ook in onderhoud.