Harmati Bouw

Harmati Bouw beoordelingen (70)

• Review door henk, Dieren
    Beoordeeld op 25 apr 2012
    Verbouwen appartement
    Zéér prettige en aardige mensen. Ze denken goed met je mee en zijn zéér bekwaam.
  • Review door Dennis, Hilversum
    Beoordeeld op 3 apr 2012
    Meubels geluidsstudio
    Harmati Bouw hebben wij onlangs gevraagd om een studiomeubel en een apparatuurkastje te maken voor in onze geluidsstudio. Voor het studiomeubel hadden wij een eigen design in gedachten welke aan behoorlijk wat (technische) eisen moest voldoen. De mannen van Harmati zijn bij ons langsgeweest om vooraf onze exacte wensen te noteren, een erg prettig overleg waarin de mannen veel vragen stellen en naar ons idee goede adviezen gaven voor bepaalde materiaalkeuzes/afwerkingen. Binnen korte tijd was het meubel klaar en kwamen ze het op locatie plaatsen, best spannend want we zijn tijdens de productie niet gaan kijken. We waren erg tevreden met het resultaat, het was precies wat we in gedachten hadden. Er was één klein ding waar we niet zo tevreden over waren: een bepaalde materiaalafwerking was niet naar onze wens. Na overleg hebben zij dit alsnog naar onze wens afgewerkt. Klasse. Wij vinden Harmati een fijne club om mee samen te werken. Complimenten voor hun heldere communicatie, zowel per mail als persoonlijk/telefonisch. Zowel Zsolt als zijn mannen vonden we erg vriendelijk en professioneel. Na eerdere ervaringen was het echt verhelderend om zo'n servicegerichte aannemer mee te maken, het kan dus toch. Wat ons betreft een aanrader.
  • Review door J.C., Veenendaal
    Beoordeeld op 4 mrt 2012
    Stuken
    Harmati Bouw is een zeer professioneel vakman, vriendelijk en hulpvaardig. Onze muren zijn strak gestuukt (met drie lagen) en snel opgeleverd. Daarnaast gaf Harmati goede adviezen bij de overige kluswerkzaamheden; daarbij altijd bereid om nog wat extra's te doen (dus goede service). De communicatie verliep uitstekend en de offerte was transparant. Kortom: een aanrader voor al uw grotere en kleine klussen voor een scherpe prijs en goede kwaliteit! Geen vervelende verrassingen achteraf. We zijn super tevreden!
  • Review door Ruud, Wijchen
    Beoordeeld op 1 mrt 2012
    Renovatie badkamer,
    Echt supper gewerkt, op en top vakmensen,Bij hun staat de opdrachtgever echt centraal, alles maar dan ook echt alles is in overleg gegaan en ze hebben echt goed met ons meegedacht,en oog voor details wat geresulteerd heeft in een hele mooie strakke moderne badkamer zoals wij deze wilden, bv geen afwerk strips gebruikt maar netjes de hoeken van tegeles schuin afgezaagd, netjes gewerkt, sammenwerking tussen de mensen onderdeling en mij waren ronduit leuk, verder hebben we een aantal extra werkzaamheden laten uitvoeren waarbij de prijs van matriaal en uren gewoon goed was, het matriaal is alleen maar top spul waar men mee werkt. potentieele klanten: uw kunt echt op ze bouwen!! Richard en Zsolt nogmaals bedankt voor de mooie badkamer en de plezierige samenwerking. en foto volgt nog.
    (Bewerkt op 2 mrt 2012)

Beste Ruud, Heel hartelijk bedankt voor deze mooie referentie en de prettige samenwerking. Zsolt en Richard

Reactie geplaatst 2 mrt 2012
  • Review door K., Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 18 nov 2011
    Garage ombouwen naar kantoorruimte
    Harmati Bouw is een TOPbedrijf! Echt super vakmannen met passie voor hun werk! Denken mee en komen met goede ideeën. Onze "oude" garage is nu een prachtige kantoorruimte geworden, en dat is zeker dankzij Zsolt en Richard en hun mannen! Ik wil iedereen die vakmannen nodig heeft Harmati Bouw aanbevelen! Zsolt en Richard, heel erg bedankt voor het prachtige resultaat!!!!!
    (Bewerkt op 21 dec 2011)

Geachte heer Druk, Wij willen u bedanken voor de fijne samenwerking. Zsolt en Richard

Reactie geplaatst 21 dec 2011
  • Review door Kees, Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 12 nov 2011
    Woonkamer en keuken aanpassen
    Zsolt en Richard zijn geweldige vakmensen! Weten waar ze over praten, alles is bespreekbaar en heel belangrijk, ook uitvoerbaar! 's Morgens om 7 uur beginnen, gelijk hard werken en alles klaar om afgewerkt te worden. De volgende dag hoefde er alleen het stucwerk nog, ook dat is snel en vakkundig gedaan met een prachtig resultaat! Echte vakmannen die ik zeker weer bel als ik een verbouwing wil!!! Zsolt en Richard, hartelijk dan voor jullie prachtige werk!
    (Bewerkt op 21 dec 2011)

Geachte heer Wijk, We hebben samen een mooi resultaat bereikt. Door de goede communicatie en de fijne samenwerking bedanken wij u nogmaals voor het vertrouwen in ons en voor de opdracht. Zsolt en Richard

Reactie geplaatst 21 dec 2011
    Beoordeeld op 28 jul 2011
    Doucheruimte opbouwen
    Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zéér tevreden ben. Professionele vakmensen, harde werkers en uitermate vriendelijk. Denken mee naar het eindresultaat en hebben voorstellen gedaan waardoor het eindresultaat beter en mooier is. Alles vakkundig uitgevoerd en tot in de details netjes afgewerkt. Bedankt! Ik zal een volgende keer graag weer van jullie diensten gebruik maken!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 21 jul 2011
    Stuken wanden huiskamer
    De opdracht is door Harmati Bouw V.O.F. uitgevoerd. Wat een pracht vakmanschap hebben Zsolt en Richard. Beide begrijpen erg goed wat de wens van de klant is en denken erin met je mee. Ze hebben goede ideeën en weten waar ze mee bezig zijn. Het werk is heel netjes en vakkundig uitgevoerd. Ze maken waar wat ze beloven en komen op tijd. Ze zijn vriendelijk, spontaan en attent. Ze hebben alles netjes schoon en opgeruimd achter gelaten. In de toekomst zullen wij zeker weer gebruik maken van hun vakmanschap en kunde. Wij zijn héél erg tevreden !
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kerkwijk
    Beoordeeld op 11 jul 2011
    Nette stucadoor gezocht
    Harmati bouw is een tweemanszaak die diverse klussen uitvoert. Onze conclusie was dat ons project veel te groot was voor dit bedrijf. Hoewel stucen specialistisch werk is werd personeel ingehuurd dat helaas te weinig begreep van het vak. Ook vanuit de eigenaren werd onvoldoende gecontroleerd en werd pas actie ondernomen wanneer wij aan de bel trokken. Overigens begon het allemeel heel positief en hadden wij alle vertrouwen in Zsolt en zijn collega's. Hoewel er doorgaans hard en lang gewerkt werd, was duidelijk te zien dat het eigen werk onvoldoende gecoordineerd en gecontroleerd werd. Wat betreft het coordineren viel ons op dat men overal en nergens aan het stucen was, waardoor -ondanks dat wij dat aangaven- niet in de vereiste volgorde kamers werden afgerond. Ook merkten we onvoldoende inzicht in het feit dat "wit" niet perse ook "recht" hoeft te zijn. Het plaatsen van het aanrechtblad was dan ook een enorme uitdaging. Tip: schaf een rei van 2 meter aan en controleer het werk. Helaas op gegeven moment een dispuut gehad over materiaal: uiteindelijk bleek dat er minimaal 3x te weinig materiaal was ingecalculeerd en besteld. Wij hebben dit gecompenseerd, maar dit gaf ons niet het gevoel dat hier met een vakkundig oog gecalculeerd was. Misschien zijn we veeleisend, misschien ook niet: wij hebben uiteindelijk besloten het stucwerk te laten voor wat het op dat moment was en als afwerking in plaats van muurverf te kiezen voor spachtelputz. (een domper van €2500) Graag willen we positief eindigen: Zsolt en collega's zijn uitermate klantvriendelijk en behulpzaam en denken mee. Indien de garantie er is dat Zsolt het werk zelf helemaal uitvoert, is de kans wellicht groter op een succesvolle afloop en een tevreden klant.
  • Review door Geertje, Beesd
    Beoordeeld op 7 jul 2011
    Verbouwing winkel naar kantoorpand, aannemer gezocht.
    De verbouwing van het pand hebben wij uit laten voeren door Harmatie Bouw V.O.F. De aannemer was op tijd op het moment van de afspraak en kwam ook de deadline van aanleveren van de offerte na. Na enige aanpassingen van de offerte op verzoek van ons, kon het werk zeer snel beginnen. Vooraf is een duidelijke planning met ons gecommuniceerd (natuurlijk wel afhankelijk van aanleveren van materialen door derden). Deze planning is ook gehaald. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden is er veelvuldig overleg tussen de aannemer en ons bedrijf inzake oplossingen tijdens de verbouwing. Een hele enkele keer was er sprake van ruis in de communicatie, maar ook dit is opgelost. Kortom, Harmati Bouw is een zeer plezierige partner om mee samen te werken voor een verbouwing.